Billeje i Kijev Dmytrivska Str

 

Vejvisning til Kijev Dmytrivska Str filial

Adresse

Dmytrivska Str. 46, 01154 Kyiv, Ukraine
Mere information

Åbningstider

Man - Fri
09:00 - 18:00
Lør
10:00 - 14:00

Vores services ved Kijev Dmytrivska Str

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixt Biludlejning byder dig velkommen til Kiev, hvor vi kan hjælpe dig med at finde den ideelle udlejningsbil til din Ukrainerejse! Ukraines hovedstad er en by, som emmer af historie og kultur, og når du selv står for transporten, har du de bedste forudsætninger for at få oplevet en stor variation. Du finder vores kontor kun et par kilometer fra Kievs centrum, og herfra er det nemt at besøge nogle af byens største turistattraktioner, for eksempel Skt. Sophia Katedralen og klosterkomplekset Kyevo Pecherska Lavra. Rund gerne dagen af med en tur rundt i byens gamle centrum, hvor der venter dig et væld af shoppingmuligheder og restauranter. Kiev er en by, man ikke bliver færdig med lige med det samme, og når du vælger Sixt Biludlejning i netop Kiev, får du en stor portion inspiration på de forskellige udflugter.
Alsidigt udvalg hos Sixt

Alsidigt udvalg hos Sixt

Sixt Biludlejning har mere end 100 års brancheerfaring, og vi bestræber os altid på at overgå vores kunders forventninger, både hvad angår service og udvalg af biler. Billeje i Kiev bringer dig et skridt nærmere Sixts mange udlejningsbiler inden for kategorier som personbiler og stationcars samt 4x4, sportsvogne og cabrioleter. Lad os høre, hvad vi kan gøre for dig angående billeje i Kiev. Mon ikke vi kan finde den perfekte kombination af pris, kvalitet og service? Det tror vi. Sixt Biludlejning i Kiev er et af vores 4000 internationale kontorer, der dagligt lejer biler ud til tusindvis af kunder med vidt forskellige krav til deres lejebil!
Show more

Godt at vide når du lejer hos Kijev Dmytrivska Str

Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Kijev Dmytrivska Str.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Kijev Dmytrivska Str?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Kan jeg booke et langtidslejemål i Kijev Dmytrivska Str?
Book nemt et langtidslejemål hos Kijev Dmytrivska Str ved at indtaste datoerne for din rejse, samt afhentnings- og afleveringsfilialer.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

5,0
Baseret på 8 anmeldelser
Aflevering af køretøj
(5,0)
Overdragelse af køretøj
(5,0)
Vejen til SIXT
(5,0)

Latest premium additions to the fleet

Renault Logan MCV
Renault Logan MCV

Spørgsmål og svar om lejemål hos Kijev Dmytrivska Str

Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Kijev Dmytrivska Str?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?