Billeje i Thailand

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Steder du kan begynde din rejse i Thailand

Mest populære i Thailand

* Priserne er udregnet den 01.04.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Chiang Mai Lufthavn der starter den 08.04.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Oplev Thailand

Sixt Biludlejning i Thailand

Sixt Biludlejning i Thailand

Thailand byder på en mængde uforglemmelige seværdigheder og oplevelser, og mange af dem kan man kun nå med bil. Med billeje i Thailand har du således rig mulighed for at opdage landet og dets smukke natur. Sixt har mange års erfaring og er en de største leverandører af udlejningsbiler på verdensplan, hvilket betyder, at vi kan tilbyde dig kvalitetsbiler, en fremragende service og overkommelige priser. Vores mål er at gøre din bilrejse smidig og behagelig, og vi hjælper med spørgsmål og assistance for at opfylde dine individuelle behov. Så lej en bil i dag til weekendopholdet, bilferien eller forretningsrejsen og afhent den direkte ved Sixt Biludlejning i Thailand og oplev her vores formidable service og professionalisme.Dejlige Thailand i Sydøstasien er et utroligt populært feriemål og tiltrækker turister fra hele verden. Du kan vælge at afhente bilen fra en af vores mange Sixt stationer i landet, alt efter hvor du planlægger at begynde rejsen. Det er generelt nemt at tage rundt med bil i Thailand, men vær opmærksom på, at man kører i venstre side, og at du skal have et internationalt kørekort, der gælder i seks måneder. Med billeje i den pulserende metropol Bangkok bør du ikke gå glip af det imponerende palads Grand Palace og templet Wat Pro, også kendt som Den Liggende Buddhas Tempel. Hvis du i stedet lægger ud med at besøge Nordthailand, f.eks. ved naturskønne Chiang Mai, kan du tage på trekkingtur, ride på elefantryg, sove i junglen eller vandre i dejlige parker, såsom DoiInthanon Nationalpark. En anden populær station ligger i Krabi, hvorfra du ikke har langt til strandliv og fantastisk natur. Tag gerne på bådtur mellem områdets mange øer og oplev bl.a. øparadiset Ko Phi Phi eller dyk ned under havets overflade og svøm med alle de farverige fisk.
Bestil din Sixt lejebil i dag

Bestil din Sixt lejebil i dag

Sixt blev etableret i 1912 i Tyskland og har i dag kontorer over hele verden. Alle Sixtbiler er af en meget høj standard og det er super nemt at bestille via vores hjemmeside eller pr. telefon, så udlejningsbilen står klar ved ankomsten. Når du bestiller din udlejningsbil ved Sixt Biludlejning i Thailand, skal du først vælge den ønskede bilkategori blandt vores mange kvalitetsbiler, såsom en økonomibil eller stationcar, og eventuelt udvælge ekstraudstyr, såsom GPS og autostol, der gør rejsen mere behagelig og tryg. Med billeje i Thailand har du aldrig langt til smuk natur og afslapning på ferien, og ved at leje en bil fra Sixt opnår du en større frihed og fleksibilitet på rejsen.
Show more
Godt at vide når du lejer i Thailand
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Thailand?
For at leje bil hos SIXT i Thailand skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Thailand.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Thailand?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,4
Baseret på 480 anmeldelser
Overdragelse af køretøj
(4,7)
Aflevering af køretøj
(4,5)
Vejen til SIXT
(4,4)

FAQs om lejemål i Thailand

Kan jeg booke et langtidslejemål i Thailand?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Thailand?