Billeje
Schweiz
Oversæt
Schweiz
Ændre personlige oplysninger

Billeje Schweiz: Sixt Rent a Car

Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Schweiz, hvor vores kontorer er rigt repræsenteret i de store byer og lufthavne. Her kan vi nævne destinationer som Genève, Zürich, Lugano, Basel samt Bern, der alle har flere udlejningskontorer, samt de mindre byer Schaffhausen, Neuhausen an Rheinfall, Luzern, Altenrhein og Triesen. Hos Sixt står vi klar med førsteklasses udlejningsbiler, der blot venter på at blive booket af dig. Fuldend processen her på hjemmesiden eller kontakt vores personale og hør nærmere om alle mulighederne for billeje i Schweiz. Vi er en topleverandørerne inden for biludlejning i Schweiz og resten af verden, så kontakt os og få styr på lejekontrakten allerede i dag.

Sixt Biludlejning i Schweiz

Der er masser af store ting, du skal se i det lille land. Kommer du til lufthavnen i en af de store byer, finder du virkelig mange seværdigheder, der fortjener tid i dit dagsprogram. Genève er landets næststørste by og er f.eks. hovedsæde for en lang række internationale organisationer, og du bør nyde monumenter som The Broken Chair samt snuppe en sejltur på Genèvesøen, ligesom springvandet Jet d%u2019Eau er et absolut must see. Du kan også besøge museer såsom det gamle turbinehus samt køre rundt i de mere bohemeagtige kvarterer.Genève er en af de storbyer, hvor det virkelig er en god idé at have valgt biludlejning. Billeje i Schweiz kan også føre dig mod Basel, der byder dig indenfor til synet af gamle kirker, udsigtspunkter mod Rhinen, fascinerende museer samt den berømte Basel Zoo.

Næste destination er Zürich og Matterhorn

I Zürich finder du det smukkeste landskab, når du kører langs Limmatfloden og Zürichsøen, hvor du også kan tage en dukkert. Også i Bern kan du nyde historien, spise på de fine gamle restauranter i bymidten, se de gamle kirker og køre rundt til søer og floder i din Sixt bil. Alpelandet byder på storslåede oplevelser inden for kort afstand. Den pyramideagtige bjergtinde Matterhorn er næsten det første, man skal se på strækningen. Matterhorn ligger ved byen Zermatt, små 4 timers kørsel fra Zürich. Når du kører i de grønne dale omkring Matterhorn, kan du samtidig overnatte på de små hoteller og nyde den lokale mad. Hvis du når frem til sydsiden af Alperne i Lugano, oplever du et eventyrland med massevis af søer, bjerge og floder. Det er et levende finanscentrum og turistmål i verdensklasse. Der er ikke langt til den italienske grænse og det præger også de kulinariske oplevelser. Flere steder når du frem til nationalparker, så med billeje i Schweiz har du alle muligheder for at nå frem til de seværdigheder, der måske ikke lige præger første side i guidebogen, men som er mindst lige så spektakulære.

 
 

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice