Billeje i Bern

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Bern

Sixt Biludlejning i Bern

Sixt Biludlejning i Bern

Lej en bil i en af Schweiz` smukkeste byer, Bern, og kom helt tæt på bjørne, Einsteins hus, rosenhaven samt de historiske monumenter, der har været med til at sætte Bern på UNESCO`s Verdensarvsliste. Med Sixt Biludlejning i Bern når du hurtigt rundt til hovedstadens mange kulturseværdigheder, ligesom de mange søer og andre idylliske byer venter lige uden for bygrænsen. Book derfor din billeje i Bern allerede i dag, så alt det praktiske er klaret, og du blot kan se frem til at nyde denne storbyatmosfære. Drømmer du om at få et godt indblik i den schweiziske kultur, er det ideelt at begynde rejsen i Bern. Her finder du bl.a. en smuk katedral, Paul Klee Centret samt Einsteins hus. Bern er i dag en moderne storby, men bevæger du dig ind i den gamle bydel, får du masser af historie, og området figurerer på UNESCO`s Verdensarvsliste. Du kan også nyde synet af vartegnet Zyttgloggenturm, parlamentsbygningen, springvandet på Bundesplatz eller byens smukke rosenhave. Er du i Bern, kommer du ikke uden om bjørnene, der har en særlig tilknytning til byen. I Bärengraben kan du få syn for sagen. Med billeje i Bern kan du også nå ud til flere dyreparker uden for byen, ligesom Bielersee er attraktivt. Her bevæger du dig ind i søernes land. Biludlejning i Bern bringer dig vidt omkring, så bestil din udlejningsbil allerede i dag hos Sixt.
Hvilken udlejningsbil vælger du? Det gode ved at vælge Sixt Biludlejning er, at vi kan tilbyde dig flere stationer i og omkring Bern. Du kan således frit vælge den station, der ligger bedst i forhold til din rejse. Måske vil du leje din bil allerede i lufthavnen, eller måske vælger du stationen nær dit hotel. Tag et kig på vores hjemmeside og få et godt overblik over de forskellige alternativer. Her kan du også læse mere om forskellige udlejningsbiler og de respektive kategorier, der bl.a. omfatter økonomibiler, stationcars.sportsvogne, cabrioleter og 4x4. Overvej, om du blot vil køre rundt i Bern, eller om du gerne vil tage nogle udflugter til bl.a. Zürich og Basel, der begge ligger inden for to timers kørsel. Med biludlejning i Bern er der pludselig åbnet op for mange muligheder, så hvorfor begrænse dig til én enkelt destination? Vi udstyrer gerne din udlejningsbil med GPS navigation og andre former for ekstraudstyr, så dine køreture i vores førsteklasses udlejningsbiler bliver en ren fornøjelse.
Show more
Godt at vide når du lejer i Bern
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Bern?
For at leje bil hos SIXT i Bern skal du være minimum 20 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Bern.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Bern?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Bern. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

FAQs om lejemål i Bern

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Bern?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Bern?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Bern?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Bern

Vis mere