Billeje i Zürich

 

Mest populære i Zürich

* Priserne er udregnet den 08.06.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Zurich Lufthavn (Kloten) der starter den 15.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Zürich

Sixt Biludlejning i Zürich

Sixt Biludlejning i Zürich

Lej en bil, hvis turen går til Zürich,hvor du med stor fordel kan benytte dig af Sixt biludlejning. Vi har et stort udbud af prima biler, som kan gøre en forskel under besøget i Schweiz. På vores hjemmeside finder du specifikke oplysninger om vores biludlejningsservice i Zürich. Reserverer du en bil hos os, er du sikker på at få en bil fra den kategori, du har reserveret, men du kan ikke vælge specifikke modeller. Zürich er en stilfuld by, hvor der er masser at give sig til. Det er en af byerne med den højeste levestandard på verdensplan, og alt er velfungerende, hvilket gør det nemt at være turist. Du kan færdes trygt, og det er nemt at finde oplysninger om byen, ligesom du kan regne med tidspunkter osv. Byen ligger klos op ad den smukke Zürichsee, mens floden Limmat løber igennem byen, hvorfor byen har en meget attraktiv beliggenhed, hvor naturen føles tæt på. Er det varmt, såfølg de lokale og hop i floden! Zürich byder på lidt af hvert. Du har på den ene side det finansielle centrum med mange, store imponerende banker, schweizerure, Ferrarier og den dyre shoppinggade Barnhofstrasse, hvor du eftersigende har mulighed for at gå på guld. På den anden side står Kreis 5, hvor det mere skæve og kreative hører til. Besøger du Prime Tower, får du byens bedste udsigt.
Skønne Zürichs store udbud

Skønne Zürichs store udbud

Med biludlejning i Zürich åbner der sig muligheder for at se en masse af landet. Mon ikke også en tur til landets hovedstad Bern frister. Bern oser af historie og smukke bygninger, og du kan f.eks. besøge Einstein museet. Eller hvad med Genève, som er en kosmopolitisk kerne tiltrods for sin beskedne størrelse, da Røde Kors og WHO har sine hovedkontorer her. I Zürichs omegn er der også en masse smuk natur at boltre sig i. De schweiziske alper byder på smukke bjergtoppe, og måske har du hørt om Europas højest beliggende jernbanestation, Jungfrau Joch.
Sixt alsidige biludlejning i Zürich

Sixt alsidige biludlejning i Zürich

Med Sixt billeje i Zürich kan du være sikker på at få en god service og blive hjulpet godt på vej, inden du begiver dig ud på de schweiziske veje. Vi har børnestole, GPS navigation, automatgear og andet ekstraudstyr, som du kan tilvælge med din billeje hos Sixt. Der bør ikke herske tvivl om, Sixt billeje og Zürich er et perfekt match.
Show more

Godt at vide når du lejer i Zürich

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Zürich?
For at leje bil hos SIXT i Zürich skal du være minimum 20 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Zürich.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Zürich?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Zürich. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,6
Baseret på 8032 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,8)
Overdragelse af køretøj
(4,7)
Ved SIXT-filialen
(4,7)

FAQs om lejemål i Zürich

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Zürich?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Zürich?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Zürich?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?