Billeje i Geneve

 

Mest populære i Geneve

* Priserne er udregnet den 08.06.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Genève (Genf) Lufthavn der starter den 15.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Geneve

Sixt biludlejning I Geneve

Sixt biludlejning I Geneve

Oplev Schweiz og den fantastiske storby Geneve, enkelt og bekvemt med Sixt billeje i Geneve . Kør fra lufthavnen i din udlejningsbil og slip for at bruge unødig energi på at få fat i en taxa eller anden offentlig transport. Sixt har kontorer flere steder i Geneve og med deres 24 timers returneringsservice kan du aflevere din lejebil lige når det passer dig. Uanset om du er i byen for at holde ferie, på forretningsrejse eller måske et familiebesøg kan det være frustrerende at skulle vente på taxa eller busser. Sixt tilbyder biludlejning i Geneve, hvilket er en nem og enkelt løsning for dig som ønsker at være uafhængig af offentlig transport som er forsinket eller måske helt udebliver. Hos Sixt biludlejning i Geneve finder du et stort udvalg af udlejningsbiler, alt lige fra stationcars til sportsvogne og convertibles. Sixt har specialiseret sig i at gøre din ferie nem og bekvem gennem billeje i Geneve. Læn dig blot tilbage og lad de dygtige medarbejder guide dig igennem udvalget af billige biler. De kan også give dig information om ekstra udstyr som barnesæder og retningslinjer omkring depositum. Sixt billeje i Geneve er din mulighed for at lease billige biler. Hos Sixt billeje i Geneve finder du et stort udvalg af biler fra mange forskellige bilgrupper. Bland andet Aston Martin, Audi, BMW, Citroen, Ford, Mercedes, Opel, Peugeot, VW. For mere omfattende information og prissammenligning er du velkommen til at kontakte os
Enkel biludlejning hos Sixt

Enkel biludlejning hos Sixt

Personalet hos Sixt er uddannet til at optimere din rejse. Hos Sixt finder du den bedste service og biler i topkvalitet. Med en Holiday bil fra Sixt kan du slippe for alle bekymringer om overfyldte busser og svedige taxachauffører. Nyd friheden og styr selv dine rejsetider.
Få en masse oplevelser i bagagen med et besøg i Geneve

Få en masse oplevelser i bagagen med et besøg i Geneve

© mexrix - Fotolia.com Geneve er en af de smukkeste og mest charmerende byer i Schweiz. Med en bil fra Sixt biludlejning i Geneve har du nu muligheden for at nå rundt i hele byen og få en masse oplevelser med hjem i bagagen. Kør fx til den gamle by og nyd synet af Saint Peters katedral som er et smukt bygningsværk. Er du i Geneve har du også en oplagt mulighed for at besøge det europæiske hovedkvarter for de forenede nationer. Geneve er også for dig som vil opleve skøn natur og fra bilen kan du opleve den flotte udsigt ud over de smukke bjerge.
Show more

Godt at vide når du lejer i Geneve

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Geneve?
For at leje bil hos SIXT i Geneve skal du være minimum 20 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Geneve.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Geneve?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Geneve. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,6
Baseret på 4734 anmeldelser
Køretøjet
(4,7)
Ved SIXT-filialen
(4,7)
Overdragelse af køretøj
(4,7)

FAQs om lejemål i Geneve

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Geneve?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Geneve?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Geneve?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?