Billeje i Bern Lufthavn

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vejvisning til Bern Lufthavn filial

Adresse

Airport, 3123 Belp, Schweiz
Mere information

Åbningstider

Man - Fri
08:00 - 17:00

Vores services ved Bern Lufthavn

Sixt Biludlejning i Bern Lufthavn

Sixt Biludlejning i Bern Lufthavn

Billeje i Bern Lufthavn (BRN) har gode tilbud til dig, der søger en udlejningsbil til turen rundt i Bern. Hvem ved, måske skal du på en længere tur til Basel og Zürich. Hos Sixt klæder vi dig godt på til turen gennem nogle af Schweiz' mest markante metropoler. Vælg mellem bilkategorier såsom økonomibiler, stationcars og 4x4. Husk blot, at vi ikke kan give dig en garanti, der går på bestemte bilmodeller. Du kan klare reservationen allerede i dag, da vi kan kontaktes både telefonisk og via nettet. Vælg Sixt Biludlejning i Bern Lufthavn og mærk friheden kilometer efter kilometer!
Tag på opdagelse i Bern med Sixt

Tag på opdagelse i Bern med Sixt

Sixt Biludlejning i Bern Lufthavn tilbyder en 24 timers service. Det vil sige, at du både kan afhente og returnere din bil uden for åbningstiden. Det giver dig stor fleksibilitet i forhold til flyrejsen, ligesom det muligvis giver dig et par ekstra timer i området. Hvad siger du f.eks. til en tur i byens bjørnepark eller en tur til Einsteins hus? Du kan også køre i retning af den gamle bydel, der er med på UNESCO's Verdensarvsliste, eller den smukke rosenhave. Bern er en moderne og hip storby, men med en historisk bykerne, der årligt begejstrer tusindvis af turister. Vælg Sixts billeje i Bern Lufthavn. Måske tilslutter du dig Johann Wolfgang von Goethe, der hævdede, at Bern var den smukkeste by, han nogensinde havde besøgt.
Er du klar til at tage med Sixt?

Er du klar til at tage med Sixt?

Hos Sixt er vi naturligvis klar til at besvare dine spørgsmål, hvis det f.eks. er første gang, du skal leje en udlejningsbil. Vi fortæller dig også meget gerne om de aktuelle tilbud, der vedrører Sixts billeje i Bern Lufthavn. Vi er en dybt professionel virksomhed, der har været en vigtig aktør inden for biludlejningstjenesten siden 1912.
Show more
Godt at vide når du lejer hos Bern Lufthavn
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Bern Lufthavn.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Bern Lufthavn?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Kan jeg booke et langtidslejemål i Bern Lufthavn?
Book nemt et langtidslejemål hos Bern Lufthavn ved at indtaste datoerne for din rejse, samt afhentnings- og afleveringsfilialer.
Show more
Se alle FAQs

Spørgsmål og svar om lejemål hos Bern Lufthavn

Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Bern Lufthavn?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Bern Lufthavn

Vis mere