Billeje
Portugal
Oversæt
Portugal
Ændre personlige oplysninger

Billeje Portugal: Sixt Rent a Car

Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Portugal allerede i dag via vores hjemmeside eller ved at ringe direkte til det respektive kontor. Når du står over for valget af Sixt Biludlejning i Portugal, kan du f.eks. vælge vores kontorer i lufthavnene i Lissabon og Porto og desuden i PontaDelgada, Velas, Castelo Branco, Santa Cruz, Faro, Horta, Funchal og Moreira de Maia på De Kanariske Øer. Sixt Biludlejning er en af de største aktører for biludlejning, og vi kan give dig gode deals på kvalitetsbiler samt en tryghedsskabende service, der gør billeje i Portugal til et ganske naturligt valg.

Sixt Biludlejning i Portugal

Når du kører rundt i den portugisiske trafik, møder du mange af de regler, du allerede kender fra hverdagen herhjemme. Det gælder f.eks. regler i forhold til mobiltelefoni under kørslen. Du skal ligeledes være opmærksom på, at en ulovlig parkering kan resultere i hjullås fra myndighedernes side, hvorefter bilen bliver bugseret væk. Forsøg derfor altid at overholde de gældende regler. Vær også opmærksom på, at bøder typisk skal betales på stedet, men i de fleste tilfælde vil det være muligt at betale med kort. Flere steder skal der ligeledes betales bompenge. Bemærk her, at de grønne vejbaner kun er beregnet til autobetaling af bompenge. Er du i tvivl om det mindste, eller søger du flere informationer, kan du altid kontakte os direkte. Vi ser altid frem til at hjælpe dig videre.

De mange attraktioner i Portugal

Hvis man skulle beskrive alle seværdighederne i Portugal, skulle der timer til. Mange. Men når du kommer fra en af lufthavnene eller de andre Sixt udlejningsstationer, skal du ikke køre mange minutter, før der dukker seværdigheder op i horisonten. Det gælder bl.a. i storbyer som Lissabon og Porto. Porto har enflot og internationalt anerkendt arkitektur, flotte pladser og monumenter samt restauranter hvor du kan nyde mikset af sardiner og portvin, et livligt natteliv og havnestemning i mange af døgnets timer. Både her og i Lissaboner der en moderne storbypuls, og Lissabons beliggenhed ved Tejoflodens munding samt Bélem taler for, at du må besøge hovedstaden, der i de seneste år er blevet en ret eftertragtet destination. Men uanset hvor du lejer din Sixt udlejningsbil, har byerne og det klipperige kystlandskab en masse at byde på. Kør fra Faro med dens særegne folkemusik og turiststedet Algarve helt sydpå langs Atlanterhavets vidtstrakte strande, hvor du kan surfe i de store bølger og nyde de lækre hoteller samt kystens natteliv. Så book din billeje i Portugal allerede i dag.

 

Områder med Sixt stationer

 

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice