Billeje i Dubrovnik/Hotel Rixos

 

Mest populære i Dubrovnik/Hotel Rixos

* Priserne er udregnet den 29.05.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Dubrovnik/Hotel Rixos der starter den 05.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vejvisning til Dubrovnik/Hotel Rixos filial

Adresse

Liechtensteinov Put 3, 20000 Dubrovnik, Kroatien
Mere information

Åbningstider

Man - Søn
08:00 - 20:00
Helligdage
08:00 - 20:00

Vores services ved Dubrovnik/Hotel Rixos

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Med bilnøglerne i hånden fra Sixt Biludlejning Dubrovnik Hotel Rixos er du klar til at nyde opholdet i smukke Dubrovnik i Kroatien.Opnåfuld frihed og fleksibilitet til at udforske byen og omegnens seværdigheder. I Dubrovnik kan du besøge interessante museer oghistoriske bygninger som den enorme bymur samtnyde den gamle bydel eller shoppe på Stradún. Gør brug af din udlejningsbil til at opdage den skønne Adriaterhavskyst, de små charmerende landsbyer og nyde livet på sandstranden Lapad eller den mere typiske småstenstrand Banje. Uanset hvilken slags tur du planlægger, tilbyder Sixt udlejningsbiler dig muligheder for at køre rundt til dine destinationer medmasser af komfort. Book vores billeje ved Dubrovnik Hotel Rixos til din kommende Kroatienrejse.
Sixt Biludlejning Dubrovnik Hotel Rixos

Sixt Biludlejning Dubrovnik Hotel Rixos

Sixt er en af verdens mest erfarne biludlejere med over 4000 kontorer på verdensplan. Sixt afdelingen Dubrovnik Hotel Rixos er et af disse kontorer, hvor du kan nyde Sixt alsidige udvalg af udlejningsbiler, konkurrencedygtige priser og fremragende service. Med billeje i Dubrovnik Hotel Rixos vælger du blandt prisvenlige og toptunede økonomibiler, stationcars, 4x4,sportsvogne samt varevogne. Du kan opgradere billejen ved Dubrovnik Hotel Rixos med vores attraktive tilbud på ekstraudstyr, dækning af yderligere en fører på lejekontrakten og meget mere. Bemærk venligst, at vi ikke kan garantere en bestilling af en specifik bilmodel, men du vil modtage et tilsvarende køretøj inden for den valgte bilkategori. Lej en bil i dag og nyd ferien eller forretningsrejsen i Kroatien. Kontakt os over telefonen eller her på hjemmesiden.
Show more

Godt at vide når du lejer hos Dubrovnik/Hotel Rixos

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Dubrovnik/Hotel Rixos?
For at leje bil hos SIXT i Dubrovnik/Hotel Rixos skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Dubrovnik/Hotel Rixos.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Dubrovnik/Hotel Rixos?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,7
Baseret på 374 anmeldelser
Overdragelse af køretøj
(4,9)
Køretøjet
(4,8)
Aflevering af køretøj
(4,6)

Latest premium additions to the fleet

Mini Cooper S Cabrio Aut.
Mini Cooper S Cabrio Aut.
Mercedes-Benz V-Class Aut. 6+1 Aut.
Mercedes-Benz V-Class Aut. 6+1 Aut.

Spørgsmål og svar om lejemål hos Dubrovnik/Hotel Rixos

Kan jeg booke et langtidslejemål i Dubrovnik/Hotel Rixos?
Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Dubrovnik/Hotel Rixos?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Dubrovnik/Hotel Rixos

Vis mere