Billeje i Tivat Lufthavn

 

Mest populære i Tivat Lufthavn

* Priserne er udregnet den 01.06.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Tivat Lufthavn der starter den 08.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vejvisning til Tivat Lufthavn filial

Adresse

Airport Terminal, 85320 Tivat, Montenegro
Mere information

Åbningstider

Man - Søn
08:00 - 20:00
Helligdage
08:00 - 20:00

Vores services ved Tivat Lufthavn

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Bileventyret begynder i Montenegro hos Sixt Biludlejning i Tivat Lufthavn (TIV). Lufthavnen er beliggende i det sydlige Montenegro og tæt på Adriaterhavet. Med Sixt billeje i Tivat Lufthavn opnår du de bedste forudsætninger for at lære Montenegros natur, kultur og folk bedre at kende. Glæd dig til at besøge det smukke land, hvis skønhed stadig er en hemmelighed for store dele af verden.
Masser af kultur på plakaten

Masser af kultur på plakaten

Den smukke kystby Tivat ligger i Kotorbugten ved Adriaterhavet og kan prale af en række attraktioner for besøgende. I udkanten af Tivat bør du ikke gå glip af et besøg i landsbyen Donja Lastva, som er kendt for sine fantastiske udsigter over kysten og magiske solnedgange. Med billeje i Tivat Lufthavn kan du benytte lejligheden til at besøge Tivas botaniske have, mens fans af teatre og biografer vil sætte pris på Tivat Cultural Centre, der tilbyder en række forskellige kulturarrangementer, såsom poesiaftener, et kunstgalleri og et museum. Når du har udforsket alt, hvad der er at udforske i Tivat med din Sixt bil, kan du køre til nogle af de andre maleriske landsbyer langs Adriaterhavskysten, bl.a. Kotor og Budva. Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Tivat Lufthavn og udforsk smukke Tivat med komfort og sikkerhed.
Sixt har drømmebilen til din rejse

Sixt har drømmebilen til din rejse

Udforsk Tivat og omegn med en førsteklasses bil fra Sixt kontoret i Tivat Lufthavn. Uanset rejseplaner, budget eller størrelsen på rejseselskabet finder du drømmebilen blandt det omfattende udvalg af udlejningsbiler i Tivat Lufthavn. Filialens udbud omfatter bl.a. prisvenlige og komfortable stationcars, økonomibiler, 4x4 og varevogne. Ved Sixt Biludlejning i Tivat Lufthavn kan du nyde ubegrænset kilometertal, og du kan desuden få dækning af yderligere en chauffør på turen eller bestille ekstraudstyr som GPS. Bestil hos Sixt i dag og lad udlejningsbilen vente på dig i Tivat Lufthavn.
Show more

Godt at vide når du lejer hos Tivat Lufthavn

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Tivat Lufthavn?
For at leje bil hos SIXT i Tivat Lufthavn skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Tivat Lufthavn.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Tivat Lufthavn?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,9
Baseret på 267 anmeldelser
Vejen til SIXT
(5,0)
Køretøjet
(4,9)
Aflevering af køretøj
(4,9)

Latest premium additions to the fleet

Dacia Duster
Dacia Duster
Dacia Duster Automatic
Dacia Duster Automatic

Spørgsmål og svar om lejemål hos Tivat Lufthavn

Kan jeg booke et langtidslejemål i Tivat Lufthavn?
Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Tivat Lufthavn?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?