Billeje i Jerusalem Centrum

 

Mest populære i Jerusalem Centrum

* Priserne er udregnet den 01.06.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Jerusalem Centrum der starter den 08.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vejvisning til Jerusalem Centrum filial

Adresse

Sarei Israel 15, 9439029 Jerusalem, Israel
Mere information

Åbningstider

Man - Tor
08:00 - 17:00
Fri
08:00 - 12:00
Søn
08:00 - 17:00
Helligdage
08:00 - 12:00

Vores services ved Jerusalem Centrum

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Jerusalem er en by, der skal opleves for at forstå alt det, som denne fantastiske by rummer. Ud over at være en af verdens ældste byer er Jerusalem også betegnet som en hellig by både for jødedommen, islam og kristendommen. Oplev byen på den rigtige måde og lej en bil hos Sixt Biludlejning i Jerusalem Shamgar. Vores billeje i Jerusalem Shamgar ligger i bydelen Kiryat Mattersdorf i den nordlige ende af Jerusalem og er lettilgængelig fra centrum. Jerusalem er smuktplaceret på et plateau i Judæabjergene. Ønsker du at opleve mest muligt på din rejse til Jerusalem, kan vi hos Sixt klart anbefale, at du lejer en bil til formålet. På den måde kan du og din rejsepartner eller familie komme omkring i eget tempo og spare energi ved at undgå vandreturene. Byen har sin helt egen charme, der udtrykkes i en blanding af gadecafeer, moderne restauranter og klubber samt nogle af verdens ældste historiske monumenter og arkitektur.
Sixt Biludlejning Jerusalem Shamgar

Sixt Biludlejning Jerusalem Shamgar

Sixt billeje i Jerusalem Shamgar er et populært valg, men vi har ikke mindre end 4000 filialer fordelt i hele verden. Sixt Jerusalem Shamgar er en af Israels mange filialer, og vores personale står altid klar til at hjælpe dig med at vælge den helt rigtige bil og eventuelt ekstraudstyr til lige præcis dit eventyr. Medarbejderne i Jerusalem Shamgar har en bred erfaring med biludlejning og vil gøre deres bedste for at imødekomme dine behov, hvad enten du søger en stationcar eller økonomibil til rejsen.
Show more

Godt at vide når du lejer hos Jerusalem Centrum

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Jerusalem Centrum?
For at leje bil hos SIXT i Jerusalem Centrum skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Jerusalem Centrum.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Jerusalem Centrum?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Spørgsmål og svar om lejemål hos Jerusalem Centrum

Kan jeg booke et langtidslejemål i Jerusalem Centrum?
Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Jerusalem Centrum?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?