Billeje i Sweimeh/Jordan Valley Marriott

 

Vejvisning til Sweimeh/Jordan Valley Marriott filial

Adresse

Dead Sea Road, 11190 Sweimeh, Jordan
Mere information

Åbningstider

Man - Søn
00:00 - 00:00
Helligdage
00:00 - 00:00

Vores services ved Sweimeh/Jordan Valley Marriott

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixt Biludlejning byder dig velkommen til opholdet ved Sweimeh/Jordan Valley Marriott! Her, kun et stenkast fra Det Døde Hav og tæt på det luksuriøse Marriott Hotel finder du vores kontor, hvor vi vælger den helt rigtige transportløsning, der dækker lige netop dine behov! Med en udlejningsbil fra Sixt er du godt rustet til at komme omkring på egen hånd, og der er rig mulighed for en alsidig ferieform, som både inkluderer masser af badeture, lange køreture i det smukke, golde landskab. Derudover må du selvfølgelig heller ikke snyde dig selv for et besøg ved de berømte varme kilder og vandfald i Ma%u2019in, som ligger 20 km syd for vores kontor. Vil du gøre naturoplevelsen helt fuldendt, kan du med fordel også fortsætte lidt længere mod syd, hvor naturparken Mujib lokker med muligheder for vandring i de fantastiske klippeslugter. Billeje via Sweimeh/Jordan Valley Marriott kan bookes allerede i dag.
Sixt Biludlejning Sweimeh/Jordan Valley Marriott

Sixt Biludlejning Sweimeh/Jordan Valley Marriott

Billeje ved Sweimeh/Jordan Valley Marriott er en smal sag, når du vælger os. Vi er kendt verden over for et godt udvalg af kvalitetsbiler til fornuftige priser samt god service, og begge dele kan du selvfølgelig også glæde dig til her hos os. Personbiler, stationcars og 4x4 er blot nogle af de kategorier, der er repræsenteret, og derudover kan vi også altid skræddersy en løsning med det ekstraudstyr, du har brug for. Skal vi være med, når du ønsker biludlejning i Sweimeh/Jordan Valley Marriott? Så lej din bil hos os allerede i dag!
Show more

Godt at vide når du lejer hos Sweimeh/Jordan Valley Marriott

Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Sweimeh/Jordan Valley Marriott.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Sweimeh/Jordan Valley Marriott?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Kan jeg booke et langtidslejemål i Sweimeh/Jordan Valley Marriott?
Book nemt et langtidslejemål hos Sweimeh/Jordan Valley Marriott ved at indtaste datoerne for din rejse, samt afhentnings- og afleveringsfilialer.
Show more
Se alle FAQs

Spørgsmål og svar om lejemål hos Sweimeh/Jordan Valley Marriott

Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Sweimeh/Jordan Valley Marriott?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?