Billeje i Rehovot

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vejvisning til Rehovot filial

Adresse

King Hassan Str. 5 Bilu Center, 76920 Rehovot, Israel
Mere information

Åbningstider

Man - Tor
08:00 - 17:00
Fri
08:00 - 12:00
Søn
08:00 - 17:00
Helligdage
08:00 - 12:00

Vores services ved Rehovot

Velkommen til Sixt Biludlejning Rehovot

Velkommen til Sixt Biludlejning Rehovot

Lej en bil gennem Sixt Biludlejning Rehovot og oplev endnu flere dele af det centrale Israel. Sixtkontoret Rehovot ligger i den østlige del af videnskabsbyen og blot 30 km syd for storbyen Tel Aviv. Medarbejderteamet i Rehovot glæder sig til at byde dig velkommen, men også til at sende dig afsted i en af vores mange førsteklasses udlejningsbiler, der nemt og komfortabelt tager dig i retning af seværdighederne, hotellet eller forretningsfaciliteterne. Den grønne by Rehovot huser interessante attraktioner såsom videnskabsmuseet Garden of Science og museet Ayalon Institutute, der fortæller en særdeles spændende historie om kampen for Israels frihed, men du kan naturligvis også gøre brug af Sixts billeje ved afdelingen Rehovot til at udforske den smukke vestkyst og de mange fantastiske strande.
Lidt om de mange valgmuligheder hos Sixt

Lidt om de mange valgmuligheder hos Sixt

Det gode ved at vælge en stor leverandør som Sixt Biludlejning, der har været en del af markedet siden 1912, er, at vi altid kan tilbyde masser af valgmuligheder, lige fra valget af udlejningsbil til ekstraudstyr og tillægstjenester. Din billeje i Rehovot giver dig f.eks. mulighed for at vælge mellem så forskellige bilkategorier såsom stationcars, økonomibiler, 4x4'er og luksus sportsvogne, og selvom vi aldrig udsteder forhåndsgarantier på udlejning af specifikke bilmærker, henter vi altid bilen fra den kategori, du har udpeget på forhånd. Ring direkte til vores team eller klik dig frem til bestillingsdelen her på hjemmesiden, når du skal i gang med at bestille biludlejning i Rehovot. Kontakt os meget gerne, hvis du har spørgsmål.
Show more
Godt at vide når du lejer hos Rehovot
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Rehovot.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Rehovot?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Kan jeg booke et langtidslejemål i Rehovot?
Book nemt et langtidslejemål hos Rehovot ved at indtaste datoerne for din rejse, samt afhentnings- og afleveringsfilialer.
Show more
Se alle FAQs

Spørgsmål og svar om lejemål hos Rehovot

Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Rehovot?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?