Billeje i Hurghada Sahl Hasheesh

 

Vejvisning til Hurghada Sahl Hasheesh filial

Adresse

South Marina Drive Old Palace Resort, 85951 Hurghada, Egypten
Mere information

Åbningstider

Man - Søn
10:00 - 20:00
Helligdage
10:00 - 20:00

Vores services ved Hurghada Sahl Hasheesh

Velkommen til Sixt Sahl Hasheesh

Velkommen til Sixt Sahl Hasheesh

Sixt Biludlejning Sahl Hasheesh er et fremragende udgangspunkt for en bilrejse, hvis du vil nyde Egyptens bedste sandstrande og undervandsliv. Cirka 25 kilometer syd for Hurghada finder du Sixtkontoret Sahl Hasheesh, som er omgivet af lange, hvide sandstrande og smuk natur. Herfra har du nogle få meter til den gamle by i Sahl Hasheesh og den smukke kyst ved det Røde Hav, men du kan naturligvis også bruge Sixtbilen til at komme længere omkring. Kør mod nord for at besøge Hurghada og det historiske kvarter El Dahar med livlige bazarer, trange gader og smukke moskeer, eller kør de cirka 280 kilometer ned til Kongernes Dal og Nilen for en oplevelse du sent vil glemme. Med Sixt-billeje ved afdelingen Sahl Hasheesh bliver det muligt at opdage alt dette og meget mere på rejsen.
Nyd en premium-Sixtbil til en favorabel pris

Nyd en premium-Sixtbil til en favorabel pris

Når du vælger at booke dit køretøj på forhånd, enten telefonisk, via websiden eller i smartphoneappen, vil du kunne påbegynde bileventyret lidt hurtigere. Ved forhåndsbestilling vil udlejningsbilen og lejekontrakten nemlig være klar, når du ankommer til Sixt Biludlejning Sahl Hasheesh, og du vil hurtigt kunne komme til dit hotel eller din foretrukne seværdighed. I forbindelse med Sixt-billeje ved kontoret Sahl Hasheesh har du mulighed for at nyde en førsteklasses udlejningsbil fra det brede sortiment af premiumkøretøjer, der kan dække ethvert behov på rejsen. Book eksempelvis en rummelig stationcar, der har plads til al bagage, en moderne økonomibil for at holde prisen nede eller en smart sportsvogn, der giver et luksuriøst touch til bilrejsen. Glæd dig til et vidunderligt ophold i det østlige Egypten, som starter ved det venlige Sixtteam på afdelingen Sahl Hasheesh.
Show more

Godt at vide når du lejer hos Hurghada Sahl Hasheesh

Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Hurghada Sahl Hasheesh.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Hurghada Sahl Hasheesh?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Kan jeg booke et langtidslejemål i Hurghada Sahl Hasheesh?
Book nemt et langtidslejemål hos Hurghada Sahl Hasheesh ved at indtaste datoerne for din rejse, samt afhentnings- og afleveringsfilialer.
Show more
Se alle FAQs

Spørgsmål og svar om lejemål hos Hurghada Sahl Hasheesh

Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Hurghada Sahl Hasheesh?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Hurghada Sahl Hasheesh

Vis mere