Billeje i Hurghada

 

Mest populære i Hurghada

* Priserne er udregnet den 08.06.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Hurghada der starter den 15.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vejvisning til Hurghada filial

Adresse

El Mohamadi Hwidak Square, 84512 Hurghada, Egypten
Mere information

Åbningstider

Man - Søn
10:00 - 20:00
Helligdage
10:00 - 20:00

Vores services ved Hurghada

Velkommen til Sixt Hurghada

Velkommen til Sixt Hurghada

Det er nemt at leje en premiumbil ved Sixt Biludlejning Hurghada, og dermed sikrer du, at friheden til at opdage vidunderlige Egypten i dit ønskede tempo bliver stor. Du finder Sixtkontoret Hurghada syd for byens centrum og straks øst for Hurghadas lufthavn ud til det Røde Hav. Det er et praktisk udgangspunkt for en fantastisk rejse, der potentielt kan inkludere magiske sandstrande, dykning i verdensklasse, enestående natur og historiske seværdigheder. Hvis du vælger Sixt-billeje hjemmefra ved afdelingen Hurghada, vil udlejningsbilen og lejekontrakten vente på dig ved din ankomst, og derefter er det helt op til dig, om du eventuelt vil starte med at køre mod magiske strande såsom den lange Sahl Hasheesh, udforske det spændende udendørs skulpturmuseum Sand City Hurghada eller tage familien med i Hurghada Grand Aquarium. Planlægningen af din skønne bilrejse starter her.
Lad Sixt tage med på en behagelig og afslappet bilrejse i smukke Egypten

Lad Sixt tage med på en behagelig og afslappet bilrejse i smukke Egypten

Uanset om du har planlagt en rejse til betagende Hurghada med familien, vennerne eller jobbet, har Sixtafdelingen Hurghada center det helt rigtige køretøj til dig. Vores moderne økonomibiler og stationcars lover komfort til dit ophold, og med en 4x4'er får du mulighed for at køre off-road. Vær opmærksom på, at Sixt ikke kan garantere dig et specifikt køretøj under opholdet, men at du altid vil blive tildelt en førsteklasses udlejningsbil fra din valgte bilkategori. Hvis du skulle ønske at tegne en ekstra forsikring eller tilføje ekstra udstyr, eksempelvis praktisk GPS-navigation eller en autostol til barnet, er det naturligvis også fuldt muligt ved Sixt Biludlejning Hurghada. Bestil det ønskede tilbehør i forbindelse med bestillingen online eller per telefon ved kundeservice, og tøv ikke med at opgive dine specifikke ønsker i forbindelse med bilrejsen. Sixt-billeje ved kontoret Hurghada betyder høj kvalitet og frihed til din rejse i det østlige Egypten.
Show more

Godt at vide når du lejer hos Hurghada

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Hurghada?
For at leje bil hos SIXT i Hurghada skal du være minimum 20 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Hurghada.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Hurghada?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,5
Baseret på 23 anmeldelser
Aflevering af køretøj
(5,0)
Vejen til SIXT
(5,0)
Service under og efter lejemålet
(5,0)

Spørgsmål og svar om lejemål hos Hurghada

Kan jeg booke et langtidslejemål i Hurghada?
Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Hurghada?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Hurghada

Vis mere