Billeje i Hurghada

 

Mest populære i Hurghada

* Priserne er udregnet den 29.05.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Hurghada Lufthavn der starter den 05.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Hurghada

Sixt Biludlejning i Hurghada

Sixt Biludlejning i Hurghada

Lad din bilrejse starte ved Sixt Biludlejning i Hurghada, hvor du kan nyde personlig service og fantastiske priser på din drømmebil. Hurghada er beliggende ved Egyptens dejlige østkyst ud til Det Røde Hav og ca. 400 km sydøst for hovedstaden Kairo. Sæt dig bag rattet i din komfortable Sixtbil og udforsk den spændende region Al Bahr Al Ahmar. Du slipper for at skulle tilpasse din ferie eller forretningsrejse efter offentlige transportmidler og andres rejseplaner, når du lejer en prisvenlig bil hos Sixt i Hurghada. Vi hjælper dig gerne med at booke det ideelle køretøj til din tur og hvis du derudover vil bestille praktisk tilbehør, finder du også det hos Sixt. Planlægningen af bilrejsen begynder her! Uanset om du er en strandløve og solelsker eller historieelsker med hang til kulturseværdigheder, vil billeje i Hurghada helt sikkert gøre din rejse mere behagelig og fleksibel. Når du lejer en Sixtbil for at tage rundt i Hurghada og omegn, bliver det lettere at udforske områdets mange attraktioner. Hurghada er et af Egyptens førende turistmål af flere grunde. Byen tilbyder mange smukke og populære sandstrande, men du finder også mange andre sjove oplevelser under havets overflade. Der er gode muligheder for bl.a. at dykke, snorke, surfe og fiske. Børnefamilier kan desuden tage en tur i vandlandet Makadi Bay, og det udendørs sandskulptursmuseum Sand City Hurghada er et besøg værd. Hurghada er også en populær base for dagsture til nærliggende byer og køreture ud på landet. Du kan for eksempel sætte kurs mod hovedstaden Cairo for et syn af de verdensberømte pyramider eller tage turen til Luxor, hvor du kan opleve den populære seværdighed Kongedalen. Sixt Biludlejning i Hurghada kan også tage dig ud på uforglemmelige ørkenekskursioner.
Høj kvalitet og fremragende service hos Sixt

Høj kvalitet og fremragende service hos Sixt

Uanset om du er i Hurghada for forretning, fornøjelse eller en kombination af de to, er Sixt biludlejeren, der kan opfylde dine rejsebehov med de gode priser og mange kvalitetsbiler. Udforsk spændende Egypten i alt fra en komfortabel økonomibil eller smart stationcar til en rummelig 4x4, der både kan passe børnefamilien, det unge par eller den forretningsrejsende. Det har aldrig været nemmere at foretage billeje i Hurghada end med Sixt. Du bestiller pr. telefon, online, via Sixts app eller ved at besøge kontoret i Hurghada. Sixt Biludlejning i Hurghada tager gladeligt imod dig og står til rådighed for at lytte til dine behov. Lej bilen hos Sixt!
Show more

Godt at vide når du lejer i Hurghada

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Hurghada?
For at leje bil hos SIXT i Hurghada skal du være minimum 20 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Hurghada.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Hurghada?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Hurghada. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,5
Baseret på 87 anmeldelser
Service under og efter lejemålet
(5,0)
Aflevering af køretøj
(5,0)
Vejen til SIXT
(4,7)

FAQs om lejemål i Hurghada

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Hurghada?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Hurghada?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Hurghada?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Hurghada

Vis mere