Billeje i Egypten

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Steder du kan begynde din rejse i Egypten

Oplev Egypten

Sixt Biludlejning i Egypten

Sixt Biludlejning i Egypten

Lej en bil ved et af vores Sixt biludlejningskontorer i dejlige Egypten og tag på eventyr blandt pyramider, ørkenlandskaber og udsigtspunkter mod Middelhavet. Sixt tilbyder dig billeje i flere forskellige byer i Egypten, hvorfor du frit kan vælge dit foretrukne udgangspunkt for bilferien. Uanset hvor rejsen begynder, er Egypten en fascination for store og små. Hos Sixt udlejer vi udelukkende komfortable biler til lave priser. Udlejningsbiler, der kan udstyres med diverse ekstraudstyr. Vi hjælper dig med at få styr på alt det praktiske omkring billejen i Egypten, så du kommer hurtigt og problemfrit rundt til alle oplevelserne.Dejlige Egypten er et sammensurium af imponerende pyramider, ørkenlandskaber og skønne strande ved Middelhavet for ikke at tale om dykkereventyret ved destinationer som Sharm el Sheikh.Med billeje i Egypten anbefaler vi, at du sætter dig grundigt ind i landets trafikregler, inden du tager afsted. Vær f.eks. forberedt på, at mange bilister kommunikerer med hornet, bl.a. når de skal dreje eller overhale, og at der i visse trafikkryds ikke er trafiklys, men at trafikken i stedet dirigeres af politiet. Med Sixt komfortable bilmodeller kommer du imidlertid godt afsted på de egyptiske veje, og én af dine første destinationer kunne meget vel være de gamle faraoers pyramider ved Giza. Den største er fremstillet af 3 mio. blokke og er 137 meter høj. Styr også gerne bilen mod den moderne by Alexandria, hvor du bl.a. kan besøge det græsk-romerske museum, ligesom Pharos udfor byens kyst giver dig chancen for at dykke mellem gamle, enorme statuer og sfinkser. Eller hvad med et cruise på Nilen, hvor du oplever mange byer og arkæologiske pladser på turen?
Bestil din førsteklasses Sixt bil i dag

Bestil din førsteklasses Sixt bil i dag

Sixt er en af hovedaktørerne på markedet for biludlejning, og med udlejningskontorer i mere end 100 lande er vi rigt repræsenteret på nogle af verdens mest eftertragtede rejsemål. Vores kontorer er imidlertid også vejen til nye, spændende rejsemål med bilen som det primære transportmiddel. Vælg din ønskede bilkategori her på hjemmesiden eller via telefonen. Valget kunne nemt falde på en økonomibil, stationcar, en 4x4 eller en af de andre kategorier. Her på hjemmesiden kan du læse mere om de forskellige kontorer i Egypten samt deres respektive ekstra services. Sixt Biludlejning i Egypten og vores professionelle medarbejdere er også altid klar til at give dig endnu mere information, hvis du satser på en egyptisk rundrejse i bil.
Show more
Godt at vide når du lejer i Egypten
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Egypten?
For at leje bil hos SIXT i Egypten skal du være minimum 20 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Egypten.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Egypten?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,4
Baseret på 1024 anmeldelser
Overdragelse af køretøj
(4,7)
Vejen til SIXT
(4,7)
Aflevering af køretøj
(4,6)

FAQs om lejemål i Egypten

Kan jeg booke et langtidslejemål i Egypten?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Egypten?