Billeje i El Gouna

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i El Gouna

* Priserne er udregnet den 01.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved El Gouna der starter den 08.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vejvisning til El Gouna filial

Adresse

Abu Tig Marina, 84511 El Gouna, Egypten
Mere information

Åbningstider

Man - Søn
10:00 - 20:00

Vores services ved El Gouna

Velkommen til Sixt Hurghada El-Gouna

Velkommen til Sixt Hurghada El-Gouna

Hvis du ønsker lidt ekstra frihed til at opdage det østlige Egypten og den smukke kyst langs det Røde Hav, kan det være oplagt at booke et køretøj ved Sixt Biludlejning Hurghada El-Gouna. Start ud nord for Hurghada ved Sixtkontoret Hurghada El-Gouna og nyd nærheden til fremragende sandstrande, smukke laguner og imponerende koralrev. Der er meget at se og opdage i området, men hvis du får lyst til et rigtigt eventyr i din moderne Sixtbil, kan du tage den cirka 300 kilometer lange tur ned til Kongernes Dal ved Nilen, der blandt andet byder på velbevarede grave for tidligere faraoer og det imponerende Luxor-tempel. Det er nemt at foretage Sixt-billeje ved afdelingen Hurghada El-Gouna på Sixt webside eller per telefon ved Sixtteamet, men du kan også anvende smartphoneappen til at booke din drømmebil og det ønskede ekstraudstyr.
Sixt sikrer komfort og gode priser på din rejse

Sixt sikrer komfort og gode priser på din rejse

Sixt er en af verdens førende biludlejningsfirmaer og vi kan tilbyde dig en bred vifte af køretøjer inden for forskellige prisklasser og størrelseskategorier. En praktisk stationcar eller økonomibil kan være helt rigtig for dig, der vil udforske den smukke kyst og nyde strandlivet, mens vores robuste 4x4'ere kan komme rundt i hårdere terræn, og vores smarte sportsvogne kan tilføre en følelse af luksus til dit ophold. Det er helt op til dig, hvor længe du ønsker er leje køretøjet ved Sixtafdelingen Hurghada El-Gouna, men vær blot opmærksom på, at du vil modtage en bil fra din valgte kategori og ikke et specifikt køretøj. Hvis du ønsker tilbehør ved Sixt Biludlejning Hurghada El-Gouna, kan du blandt andet nyde autostole, tagstativer og GPS-navigation, som alt sammen kan nydes til den fordelagtig pris. Med Sixt-billeje ved kontoret Hurghada El-Gouna får du lidt mere ud af dit ophold i Egypten.
Show more
Godt at vide når du lejer hos El Gouna
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i El Gouna?
For at leje bil hos SIXT i El Gouna skal du være minimum 20 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i El Gouna.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i El Gouna?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,1
Baseret på 12 anmeldelser
Aflevering af køretøj
(5,0)
Service under og efter lejemålet
(5,0)
Vejen til SIXT
(4,6)
Spørgsmål og svar om lejemål hos El Gouna
Kan jeg booke et langtidslejemål i El Gouna?
Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i El Gouna?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to El Gouna

Vis mere