Billeje
Argentina
Oversæt
Argentina
Ændre personlige oplysninger

Billeje Argentina: Sixt Rent a Car

Lej en bil hos Sixt i dag og afhent den på kontoret, når du ankommer til Sixt Biludlejning i Argentina. Sixt er en verdenskendt leverandør, og vi tilbyder førsteklasses udlejningsbiler med et udvalg af fremragende ekstraudstyr, og prisen er naturligvis presset i bund, dog uden at give afkald på kvaliteten. Vi står klar til at hjælpe dig med din billeje i magiske Argentina, så du har tid til at nyde oplevelserne langs ruten eller fokusere fuldt ud på dine forretningsforbindelser. Kontakt os og få bestilt din drømmebil allerede i dag. Det gør rejsen mere fleksibel.

Sixt Biludlejning i Argentina

Dejlige Argentina i det sydligste Sydamerika er verdens ottende største land og byder på en utrolig mangfoldighed. Med en Sixt udlejningsbil kan du udforske en stor bid af landet, og du bestemmer helt selv, hvor hurtigt det skal gå. Det er generelt nemt at komme rundt i landet via bil, da mange veje tilbyder bilisterne gode forhold. Hold dig dog gerne opdateret omkring vejene i netop dit område, når du ankommer til landet. Du kan f.eks. køre rundt ved landets smukke hovedstad Buenos Aires og udforske den pulserende bys mange historiske og kulturelle attraktioner, spise fantastisk mad og nyde god vin eller opleve en fodboldkamp. Vælger du et af vores kontorer i det østlige Argentina, bør du endelig tage forbi Iguazú vandfaldene, som sammenlagt består af 275 mægtige vandfald og ligger ved grænsen til Brasilien og Paraguay. Eller vend Sixt bilen mod Andesbjergene i nordvest for at vandre og trekke i Inkaernes fodspor ved Sierra de Aconquija. Bilrejsen i Argentina tager dig kort sagt mod nye eventyrlige horisonter.

Hvorfor vælge en leverandør som Sixt?

Sixt er et af verdens største biludlejningsselskaber med kontorer i over 100 lande. Vi har været i branchen siden 1912, og vores vigtigste opgave, er at give dig en service bestående af førsteklasses biler til konkurrencedygtige priser. Det er helt op til dig at vælge mellem vores bilkategorier, der bl.a. tæller økonomibiler, 4x4 og cabrioleter, og du kan selvfølgelig også få ekstra tilbehør med til bilen, f.eks. GPS navigation og autostole. Vores bestillingsproces er ganske brugervenlig,og undervejs gør vi alt for at opfylde dine individuelle ønsker til din billeje i Argentina. Sixt står klar med din lejebil, så du kan udnytte de mange fordele ved biludlejning i Argentina. Bestil allerede i dag udlejningsbilen og glæd dig til en fantastisk rejse.

 
 

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice