Billeje i Bariloche

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Bariloche

Sixt Biludlejning i Bariloche

Sixt Biludlejning i Bariloche

Sixt Biludlejning i Bariloche er det helt rigtige valg, når du skal udforske denne smukke by, der ligger ved foden af Andesbjergene, samt de naturskønne omgivelser. I Bariloche finder du desuden masser af spændende cafeer, restauranter og turistattraktioner. Området omkring Bariloche er desuden kendt for sine gode skipister, vandreruter og bjergbestigningsområder. Med en lejet bil fra Sixt har du mulighed for at udforske en af Argentinas mest attraktive byer på dine egne præmisser. Kontakt os allerede i dag, så vi kan hjælpe dig med at gøre din rejse helt perfekt.Bariloche ligger i provinsen Rio Negro, der er et af Argentinas flotteste områder, og her har du gode muligheder for at udforske både den smukke sø Nahuel Huapi samt nationalparken af samme navn. Selve Bariloche ligger også i nationalparken, og med Sixt billeje i Bariloche har du således mulighed for at kombinere en afslappende byferie med mere aktive oplevelser i lokalområdet. Om vinteren er det især de berømte skipister på Cerro Catedral, der lokker turisterne til Bariloche, mens sommeren byder på sol, strand og afslapning på Playa Bonita og Villa Tacul. Har du mod på det lidt kolde gys, har du også mulighed for en svømmetur i søen Nahuel Huapi, der har en gennemsnitlig temperatur på 14°C om sommeren. Derudover byder området omkring Bariloche på både riverrafting og gode vandremuligheder, mens man i den charmerende by kan nyde den berømte Bariloche chokolade i de hyggelige omgivelser, der har et meget europæisk touch.
Biler til enhver ferieform

Biler til enhver ferieform

Sixt billeje i Bariloche giver dig de allerbedste forudsætninger for at udforske områdets alsidige seværdigheder. Der tilbydes således både almindelige personbiler, stationcars og 4x4 til dem, der gerne vil opdage naturen og bjergene på egen hånd. Hos Sixt Biludlejning får du nogleaf branches bedste priser samt en ny og moderne udlejningsbil. Vores biler er i gennemsnit tre måneder gamle, og vi lægger stor vægt på gennemsigtighed, når du lejer en bil hos os. Der er således hverken skjulte omkostninger eller kreditkortgebyrer, og både reservering og afbestilling er selvfølgelig helt gratis. Sixt Biludlejning i Bariloche er klar 24 timer i døgnet og hjælper dig gerne med at få det bedste udgangspunkt for en god ferie, uanset om du vil have sol på kroppen i strandområderne eller sved på panden i bjergene. Lej en bil allerede i dag online eller telefonisk og drøm dig væk til køreturene gennem smukke Argentina og Andesbjergene!
Show more
Godt at vide når du lejer i Bariloche
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Bariloche?
For at leje bil hos SIXT i Bariloche skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Bariloche.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Bariloche?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Bariloche. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,8
Baseret på 297 anmeldelser
Overdragelse af køretøj
(5,0)
Service under og efter lejemålet
(4,9)
Vejen til SIXT
(4,9)

FAQs om lejemål i Bariloche

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Bariloche?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Bariloche?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Bariloche?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Bariloche

Vis mere