Billeje i Mendoza Lufthavn

 

Mest populære i Mendoza Lufthavn

* Priserne er udregnet den 06.06.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Mendoza Lufthavn der starter den 13.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vejvisning til Mendoza Lufthavn filial

Adresse

Ruta Nacional 40 S/N, 5539 Mendoza, Argentina
Mere information

Åbningstider

Man - Søn
06:00 - 22:30
Helligdage
06:00 - 22:30

Vores services ved Mendoza Lufthavn

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixt personalet ved Sixt Biludlejning i Mendoza Lufthavn (MDZ) byder dig velkommen til fascinerende Argentina. Når du begynder rejsen med din førsteklasses Sixt bil i Mendoza, kan du opleve noget af landets smukkeste natur, de bedste råvarer og den spændende kultur. Sixt teamet hjælper dig med at booke udlejningsbilen med ønsket tilbehør, så du kan fokusere på at opleve og nyde Argentina.
Udlejningsbilen fra Sixt fører dig mod Andesbjergene

Udlejningsbilen fra Sixt fører dig mod Andesbjergene

Mendoza er beliggende i et område med høje sletter og bjerge og er derfor velbesøgt af bjergbestigere og vandrere, men byen er også synonym med fremstilling af vin og olivenolie, hvilket betyder, at du har gode muligheder for at besøge producenterne af regionens fine råvarer. Med billeje i Mendoza Lufthavn bør du foretage køreturen langs den storslåede The Way of 365 Curves, der fører op Andesbjergene, og du har også mulighed for at udforske dejlige seværdigheder såsom Minas de Paramillos og Plaza Independencia. Når du lejer en Sixt bil i Mendoza, bliver du i stand til at opsuge kulturen i denne fantastiske by og i et tempo, der passer dig og dine behov. Bestil din Sixt bil i dag og lad Sixt tage hånd om det praktiske.
Bestil din prisbillige feriebil fra Sixt

Bestil din prisbillige feriebil fra Sixt

At foretage billeje i Mendoza Lufthavn med Sixt er en utrolig nem proces. Du vælger din bil og eventuelt tilbehør online eller over telefonen og afhenter udleningsbilen ved vores professionelle team ved Sixt Biludlejning i Mendoza Lufthavn, når du ankommer til Argentina. Hos Sixt afdelingen i Mendoza Lufthavn finder du mange forskellige bilkategorier til din rådighed, så uanset om du rejser alene eller er afsted med hele familien, finder du det, du har brug for hos os. Hovedparten af køretøjerne i vores sortiment er moderne og komfortable økonomibiler, 4x4 og stationcars. Du kan desuden bestille tilvalg.
Show more

Godt at vide når du lejer hos Mendoza Lufthavn

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Mendoza Lufthavn?
For at leje bil hos SIXT i Mendoza Lufthavn skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Mendoza Lufthavn.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Mendoza Lufthavn?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,7
Baseret på 133 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,9)
Overdragelse af køretøj
(4,9)
Aflevering af køretøj
(4,7)

Spørgsmål og svar om lejemål hos Mendoza Lufthavn

Kan jeg booke et langtidslejemål i Mendoza Lufthavn?
Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Mendoza Lufthavn?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Mendoza Lufthavn

Vis mere