Billeje i Buenos Aires

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Buenos Aires

* Priserne er udregnet den 06.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Buenos Aires der starter den 13.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Buenos Aires

Sixt Biludlejning i Buenos Aires

Sixt Biludlejning i Buenos Aires

Sixt Biludlejning i Buenos Aires er stedet, hvor din argentinske bilrejse tager sin begyndelse. Som et af verdens største og ældste biludlejningsselskaber har vi alle de rette kompetencer til at finde den helt ideelle bil til dig og dit rejseselskab, så du bliver klar til at opleve Argentinas pragtfulde hovedstad. Buenos Aires byder på noget for enhver smag, alt fra smuk arkitektur og kunst til sanselig tangomusik og kulinariske oplevelser. Book din bil her på hjemmesiden eller telefonisk hos Sixt i dag, så du kan glæde dig til en uforglemmelig rejsestund i udlejningsbilen, på vej gennem det argentinske landskab.   Multikulturelle Buenos Aires er spækket med mangesidige arkitekturperler, der dækker art deco, fransk bourbon og neogotisk stil. Af byens 48 distrikter er San Telmo det ældste, og her støder man på mange traditionelle og charmerende tangobarer, caféer og restauranter. Buenos Aires er byen med flere aktive teatre end London, New York og Paris, så besøg gerne operahuset Teatro Colón, der byder på akustik i verdensklasse. Med billeje i Buenos Aires kan du desuden nemt udforske byens litterære tradition, når du styrer Sixtbilen mod en af byens 700 boghandlere, f.eks. El Atenio Grand Splendid med det arkitektoniske særpræg. Buenos Aires er fødested for mange kunstretninger og har en blomstrende kunstscene, i form af museer og gallerier. Lad bilen fra Sixt Biludlejning i Buenos Aires tage dig til Malba galleri, som specialiserer i latinamerikansk kunst fra det 20. århundrede sammen med nutidige udstillinger. Hvis du har lyst til en tur ud i den argentinske landsby, kan du sætte kurs mod Paranádeltaet, hvor du kan tage på en sejltur i de smukke naturrammer.
Rundt i Argentina med en kvalitetsbil fra Sixt

Rundt i Argentina med en kvalitetsbil fra Sixt

Du kan leje en bil med Sixt via flere forskellige udlejningskontorer i Buenos Aires, herunder ved lufthavnene Ezeiza og Newbery. Det betyder, at du kan begynde rejsen i Argentinas pulserende hovedstad direkte efter landingen. Du finder yderligere Sixtkontorer i Buenos Aires indre by. Sixt Biludlejning i Buenos Aires har et imponerende udvalg af moderne og komfortable køretøjer, som kan lejes til konkurrencedygtige priser. Skal vi give dig en smagsprøve på udvalget, så lad os nævne vores smarte sportsvogne samt praktiske og pålidelige økonomibiler og stationcars. I forbindelse med billeje i Buenos Aires har du desuden gode muligheder for at tilføje praktisk tilbehør, f.eks. GPS udstyr, kaskobeskyttelse og autostol samt elementer som ubegrænset kilometertal eller flere chauffører på lejekontrakten.
Show more
Godt at vide når du lejer i Buenos Aires
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Buenos Aires?
For at leje bil hos SIXT i Buenos Aires skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Buenos Aires.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Buenos Aires?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Buenos Aires. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,6
Baseret på 153 anmeldelser
Service under og efter lejemålet
(4,9)
Overdragelse af køretøj
(4,8)
Vejen til SIXT
(4,8)
FAQs om lejemål i Buenos Aires
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Buenos Aires?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Buenos Aires?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Buenos Aires?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?