Billeje i Buenos Aires Lufthavn Newbery

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vejvisning til Buenos Aires Lufthavn Newbery filial

Adresse

Av Rafael Obligado S/n, C1425DAA Buenos Aires, Argentina
Mere information

Åbningstider

Man - Lør
08:00 - 20:00

Vores services ved Buenos Aires Lufthavn Newbery

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Afhent udlejningsbilen ved Sixt Biludlejning i Buenos Aires Lufthavn Newbery(AEP) og udforsk den smukke argentinske hovedstad. Buenos Aires er ideel til en bilferie, da det er enkelt at tage sig rundt med bil i byens 48 forskellige kvarterer. Sixt personalet i Buenos Aires Lufthavn Newbery hjælper dig i gang på rejsen, og fra lufthavnen har du ikke langt til byens centrum, hvor der venter dejlige kulturelle og historiske oplevelser for dig. Kontakt Sixt i dag og bestil din drømmebil til ferien eller forretningsrejsen.
Book udlejningsbilen og oplev La Boca

Book udlejningsbilen og oplev La Boca

I dejlige Buenos Aires kan du besøge det turistvenlige område Microcentro, hvor der venter historiske steder og tøjbutikker, eller det charmerende og livlige La Boca. Nyd det argentinske natteliv i San Telmo eller lad Sixt bilen føre dig til kulturelle Boedo, hvor du finder mange teatre, barer og restauranter. Sixt billeje i Buenos Aires Lufthavn Newbery gør rejsen komfortabel og giver dig en mulighed for at opleve dine foretrukne rejsedestinationer, når det passer dig.
Kvalitetsbiler og fremragende service med Sixt

Kvalitetsbiler og fremragende service med Sixt

Vi hos Sixt i Buenos Aires Lufthavn Newbery er stolte af at kunne tilbyde vores kunder en førsteklasses køreoplevelse til en økonomisk pris. Lej en bil ud fra vores sortiment af topkvalitets køretøjer, der inkluderer komfortable og pålidelige økonomibiler, 4x4, stationcars og større varevogne til flytning, messer og lignende. Vær venligst opmærksom på, at Sixt kun kan garantere din reservation for den valgte bilkategori og ikke en bestemt bilmodel. Opgradér også gerne billejen ved Buenos Aires Lufthavn Newbery med vores tilbud på ekstraudstyr, bl.a. en nyttig GPS eller et barnesæde. Hvis du ønsker dækning af yderligere en fører på kontrakten, en fuld kaskobeskyttelse eller ubegrænset kilometerantal, kan vi også ordne det. Bestil din udlejningsbil ved Sixt Biludlejning Buenos Aires Lufthavn Newbery online eller via telefon.
Show more
Godt at vide når du lejer hos Buenos Aires Lufthavn Newbery
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Buenos Aires Lufthavn Newbery.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Buenos Aires Lufthavn Newbery?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Kan jeg booke et langtidslejemål i Buenos Aires Lufthavn Newbery?
Book nemt et langtidslejemål hos Buenos Aires Lufthavn Newbery ved at indtaste datoerne for din rejse, samt afhentnings- og afleveringsfilialer.
Show more
Se alle FAQs

Spørgsmål og svar om lejemål hos Buenos Aires Lufthavn Newbery

Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Buenos Aires Lufthavn Newbery?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Buenos Aires Lufthavn Newbery

Vis mere