Billeje
USA
Oversæt
USA
Ændre personlige oplysninger

Billeje USA: Sixt Rent a Car

USA er en meget populær rejsedestination, og det er der mange gode grunde til. Lej en bil og udgå fra en Sixt Biludlejnings station i USA, så du straks kan udforske fantastiske strande, natur og dyr, se spændende verdensberømte seværdigheder samt nyde god vin og fantastisk mad. Med en udlejningsbil fra Sixt opnår du friheden til at udforske det hele på egen hånd og i dit tempo. Vi hjælper dig med at finde din drømmebil og få styr på alt det praktiske, så du har tid til at nyde ferien.

Sixt Biludlejning i USA

Dette enorme land tilbyder helt enkelt alt. Lige fra Grand Canyon, Las Vegas til forlystelsesmekkaet i Orlando med alt fra Disneyland til Legoland. Billeje i USA giver dig alle de rigtige forudsætninger for at tage videre ud på et roadtrip. Inden du tager afsted, så læs gerne om landets trafikregler.Vær f.eks. forsigtig på de enorme flersporede veje i USA og husk, at man må dreje til højre i lyskryds, selvom der er rødt, medmindre andet fremgår. Fartbegrænsningerne kan endvidere variere en del mellem de forskellige stater. USA tilbyder alt fra smukke kystlinjer, imponerende bjerglandskaber og pulserende storbyer, som du kan udforske. Tag f.eks. på roadtrip på den berømte Route 66 i Californien, besøg Las Vegas og betagende Grand Canyon, flyv i varmluftsballon over Rocky Mountains, shop og se alle de kendte attraktioner i pulserende New York, fejr 4th of July i Chicago, besøg en vaskeægte american diner og nyd synet af den berømte regeringsbygning i Washington DC. Tiden står aldrig stille med valget af en bilferie i USA.

Kvalitetsbiler til favorable priser

Sixt filosofi er at tilbyde dig prisvenlige biler af den højeste kvalitet. Vi har et stort udvalg af udlejningsbiler og ekstraudstyr, som du kan vælge mellem. Nogle af vores mange forskellige bilkategorier er økonomibiler, 4x4 og stationcars. Alle Sixt udlejningsbiler er komfortable, og af en førsteklasses kvalitet samt prisvenlige. Som kunde hos Sixt får du altid en imødekommende service af vores hjælpsomme medarbejdere, og vi gør vores absolut bedste for at opfylde dine ønsker. Afhent bilen ved din foretrukne Sixt Biludlejnings station i USA og bliv mødt af vores smilende medarbejdere. Vi klarer alle praktiske detaljer vedrørende din billeje i USA, så du kan udleve den amerikanske drøm i dit tempo.


 
 

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice