Billeje
Kijev Borispol Lufthavn
Oversæt
Ukraine // Kijev // Kijev Borispol Lufthavn
Ændre personlige oplysninger

Billeje Kijev Borispol Lufthavn: Sixt biludlejning

Kontoroplysninger
Adresse: Borispol 7
  08307 Kyiv UA +380-443830006
 
Kontortype: lufthavn
GDS - kode: KBP
Åbningstider
Ma. - Sø.00:00 - 24:00
 
 

Lej en bil via Sixt Biludlejning i Kiev Boryspil Lufthavn (KBP) og oplev hovedstaden i Ukraine, Kiev. Lufthavnen ligger i selve Boryspil, men blot 29 km øst for Kiev. Du får kort sagt den unikke chance for at rejse bil rundt i en hovedstad, der er mildest talt betagende med sine imposante bygningsværker og rige historie. Tag blot Uafhængighedspladsen i byens centrum eller Tjernobylværket, der ligger blot 100 km fra Kiev og fortæller sin helt egen historie. Billeje i Kiev Boryspil Lufthavn kan bookes direkte hos Sixt personalet eller ved at klikke dig videre her på hjemmesiden.

Fra skov og flod til smukke kirker

Kiev har som hovedstad lidt af hvert, og med billeje i Kiev Boryspil Lufthavn kan første punkt på rejsen måske blive katedralerne Skt. Michaels eller Hagia Sophia, der siges at have ladet sig kraftigt inspireret af konkurrenten i Istanbul. Kirken er med på Verdensarvslisten, udfærdiget af UNESCO. Hovedstaden byder også på et møde med Tjernobylmuseet, den gyldne byport, den charmerende gade Andriyivsky Uzviz eller flodens løb gennem bykernen. Kiev er også en utrolig grøn by, så tag en pause blandt skov og græs, mens du overvejer dine næste programpunkter i Sixt bilen.

En stationcar, 4x4 eller økonomibil?

Vi indrømmer, at det kan blive svært at vælge mellem de mange suveræne valgmuligheder hos Sixt Biludlejning i Kiev Boryspil Lufthavn. Fælles for alle vores udlejningsbiler er deres høje kapacitet, lækre indretning og høje komfort. Så vælg ud fra, hvad du skal bruge bilen til, og hvor mange I er med på turen. Husk også at overveje, om I f.eks. skal have os til at levere ekstraudstyr såsom GPS og tagboks. Sixt Biludlejning er yderst kompetente inden for biludlejning, da det har været vores levevej i mere end 100 år. Så test os!

 

Detaljer om den valgte station

Åbningstider

Ma. - Sø.00:00 - 24:00

Kontakt / Hittegods

Sixt kontorer Kijev Borispol Lufthavn KBP Borispol 7 08307 Kyiv 50.346670, 30.889430 +380-443830006

Sixt kontorer Kijev Borispol Lufthavn KBP

Borispol 7
08307 Kyiv
 
Tlf. +380-443830006

Biludlejning-services ved denne station

  • Biler & stationcars
  • 4x4

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice