Billeje i Stuttgart Hovedbanegård

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vejvisning til Stuttgart Hovedbanegård filial

Adresse

Am Hauptbahnhof 2 LBBW im Innenhof, 70173 Stuttgart, Tyskland
Mere information

Åbningstider

Man - Søn
06:00 - 21:00
Helligdage
06:00 - 21:00

Vores services ved Stuttgart Hovedbanegård

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Begynd opholdet i Baden Württembergs hovedstad med at lægge vejen forbi Sixt Biludlejning Stuttgart Hovedbanegård, og så sørger vi gerne for, at du får en transportløsning med optimal fleksibilitet og frihed til selv at lægge dit program. Du finder vores kontor lige ved hovedbanegården, og herfra har du et fremragende udgangspunkt til at udforske en af Tysklands mest velbesøgte byer. Begynd eksempelvis en sightseeingsdag med at besøge byens to slotte, Altes Schloss og Neues Schloss, og hold derefter en skøn picnic på Schlossplatz eller i en af byens hyggelige parker. Herefter %u2026 ja, hvem ved? Mulighederne er mange, når du lejer en bil via Sixt Biludlejning Stuttgart Hovedbanegård, og uanset om du vil shoppe, dykke yderligere ned i byens historie eller måske tager en dagstur til Heidelberg eller Strasbourg i Frankrig, er det indenfor rækkevidde med vores billeje via Stuttgart Hovedbanegård.
Tag bilen med Sixt

Tag bilen med Sixt

Hos Sixt Biludlejning Stuttgart Hovedbanegård har vi stor brancheerfaring, og kombinationen af gode biler og et altid højt serviceniveau har gennem årene været med til at gøre os til mange rejsendes naturlige valg. Sixt billeje via Stuttgart Hovedbanegård bringer dig i direkte kontakt med vores dygtige personale, der kan fortælle dig vidt og bredt om kategorier som personbiler, stationcars samt 4x4. Derudover har vi også sportsvogne og cabrioleter, hvis det er mere dig, og alle vores biler lejes selvfølgelig til de ganske favorable Sixtpriser. Hos Sixt mener vi, at alle bør have råd til en udlejningsbil, så rejsen får et godt flow.
Show more
Godt at vide når du lejer hos Stuttgart Hovedbanegård
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Stuttgart Hovedbanegård?
For at leje bil hos SIXT i Stuttgart Hovedbanegård skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Stuttgart Hovedbanegård.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Stuttgart Hovedbanegård?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Spørgsmål og svar om lejemål hos Stuttgart Hovedbanegård

Kan jeg booke et langtidslejemål i Stuttgart Hovedbanegård?
Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Stuttgart Hovedbanegård?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?