Billeje i Esslingen

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vejvisning til Esslingen filial

Adresse

Weilstr. 227, 73733 Esslingen am Neckar, Tyskland
Mere information

Åbningstider

Man - Fri
07:00 - 16:00
Lør
08:00 - 12:00
Søn
08:00 - 10:00

Vores services ved Esslingen

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Når du vælger at leje en bil ved Sixt Biludlejning i Esslingen, sikrer du dig en ekstra komfort og fleksibilitet på rejsen rundt i det sydvestlige Tyskland. Sixtkontoret er beliggende i den vestlige del af Esslingen og indenfor gåafstand af floden Neckar. Sixts personale tager godt imod dig og er med til at give dig en god start på bilrejsen, hvad enten du er på ferierejse eller forretningsrejse. Vores udlejningsbiler tager dig derefter direkte til byens interessante seværdigheder, såsom det imponerende Esslingen rådhus og den smukke Maille park. Du kan naturligvis også udnytte Sixt billeje i Esslingen til at køre de godt 10 km til storbyen Stuttgart, hvor du blandt andet kan besøge det populære Mercedes Benz eller Porsche museum.
Sixt Biludlejning i Esslingen

Sixt Biludlejning i Esslingen

Den erfarne Sixtkoncern er i dag et af verdens største biludlejningsfirmaer, og hos os finder du derfor en lang række udlejningsbiler, der dækker ethvert behov og kan lejes til virkelig attraktive priser. Det er helt op til dig at bestemme dig for en bilkategori ved Sixtafdelingen Esslingen. Bestil for eksempel en stationcar med god plads til familien eller en komfortabel økonomibil, der nemt tager dig rundt til seværdighederne og oplevelserne i Esslingen. Vil du personliggøre din billeje i Esslingen lidt ekstra, kan du også tilvælge flere nyttige tjenester samt ekstraudstyr, men det er aldrig noget krav, kun et tilbud. Hos Sixt Biludlejning Esslingen er det ligeledes altid vigtigt, at den endelig pris er transparent, hvorfor der ikke tillægges skjulte gebyrer i selve bestillingsfasen.
Show more
Godt at vide når du lejer hos Esslingen
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Esslingen?
For at leje bil hos SIXT i Esslingen skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Esslingen.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Esslingen?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,1
Baseret på 459 anmeldelser
Ved SIXT-filialen
(4,6)
Vejen til SIXT
(4,6)

Spørgsmål og svar om lejemål hos Esslingen

Kan jeg booke et langtidslejemål i Esslingen?
Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Esslingen?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?