Billeje i Stuttgart Centrum 24h

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vejvisning til Stuttgart Centrum 24h filial

Adresse

Lautenschlagerstr. 17, 70173 Stuttgart, Tyskland
Mere information

Åbningstider

Man - Søn
00:00 - 00:00
Helligdage
00:00 - 00:00

Vores services ved Stuttgart Centrum 24h

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Velkommen til Sixt Biludlejning i Stuttgart Centrum. Afdelingen ligger lige i hjertet af Stuttgart på Lautenschlagerstrasse 17, kun få minutters gang fra Königstrasse og Stuttgart Hovedbanegård. Vi hjælper dig med at finde den ideelle bil til din ferie eller forretningsrejse, og udlejningsbilen står klar, når du ankommer til Stuttgart. Sixt teamet på kontoret i Stuttgart Centrum ser frem til at tilbyde dig førsteklasses udlejningsbiler og fremragende service døgnet rundt og står klar til at besvare dine spørgsmål om udlejningsbilen eller byen. Lej en Sixt bil i dag og nyd alt det bedste, som Stuttgart har at tilbyde. Sixt ønsker at give dig en uforglemmelig bilrejse i dejlige Tyskland.
Sixt Biludlejning i Stuttgart Centrum

Sixt Biludlejning i Stuttgart Centrum

Vigtige nøgleord for Sixt er kvalitet, fleksibilitet og service.Med Sixt billeje i Stuttgart Centrum finder du kun udlejningsbiler af højeste kvalitet og altid til rimelige priser, så du har råd til en tryg og god rejse. Komforten er i top ved alle vores biler, og vi hjælper dig med at finde netop den bil, der lever op til dine ønsker og krav. Du kan gå efter mange forskellige bilkategorier hos Sixt, forskelligt ekstraudstyr, f.eks. GPS navigation og autostole, og beskyttelsespakker med lav selvrisiko. Uanset om du leder efter en økonomibil, 4x4, stationcar eller sportsvogn, så har vi det meste hos vores kontor i Stuttgart Centrum. Med billeje ved Stuttgart Centrum kan du desuden nyde vores ekspresskranke og muligheden for at vælge lejebilen via vores app. Lej en bil hos os og mød Sixt teamet i Stuttgart.
Show more
Godt at vide når du lejer hos Stuttgart Centrum 24h
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Stuttgart Centrum 24h?
For at leje bil hos SIXT i Stuttgart Centrum 24h skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Stuttgart Centrum 24h.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Stuttgart Centrum 24h?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Spørgsmål og svar om lejemål hos Stuttgart Centrum 24h

Kan jeg booke et langtidslejemål i Stuttgart Centrum 24h?
Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Stuttgart Centrum 24h?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?