Billeje i Roodepoort

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vejvisning til Roodepoort filial

Adresse

cnr Hendrik Potgieter&Cascades Volvo GM Dealership, 1735 Roodepoort, Sydafrika
Mere information

Åbningstider

Man - Fri
08:00 - 17:00
Lør
08:00 - 12:00

Vores services ved Roodepoort

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Tag med Sixt på et bileventyr i dejlige Sydafrika, der begynder ved Sixt Biludlejning i Roodepoort i den nordvestlige del af Johannesburg. Du finder kontoret i Roodepoort inde ved Volvo GM forhandleren, hvor vores medarbejdere glæder sig til at få dig bag rattet og ud på vejen. Når udlejningsbilen er hentet, kan du sætte kurs mod nogle af Sydafrikas mange nationalparker med eksotiske dyr, såsom den verdensberømte park Krüger eller det nærliggende Kloofendale naturreservat. Med billeje i Roodepoort kan du desuden styre udlejningsbilen mod Johannesburgs Apartheid Museum eller området Soweto, hvis du vil lære mere om Sydafrikas mørke apartheidtid. Lej en bil hos Sixt i dag, så du nemt kan bevæge dig rundt i Johannesburg og Sydafrika med komfort og stil.
Sixt Biludlejning i Roodepoort

Sixt Biludlejning i Roodepoort

Sixt Biludlejning i Roodepoort er din førende biludlejer for ferien eller forretningsrejsen i Sydafrika. Sixt har eksisteret siden 1912, og vi tager kundeservice og din fulde tilfredshed på rejsen meget alvorligt. Vores mål er at yde en fremragende service til dig og forsyne dig med en førsteklasses udlejningsbil til en favorabel pris. Kontoret i Roodepoort tilbyder et alsidigt sortiment af bl.a. moderne og komfortable økonomibiler og stationcars, og du kan naturligvis tilføje praktisk tilbehør og services til din bestilling. Gør din billeje i Roodepoort så behagelig som muligt med ekstraudstyr à la GPS samt ubegrænset kilometerantal, dækning af flere førere på rejsen etc. Tilpas billejen i Sydafrika helt efter dine behov og ønsker. Vi ønsker dig en behagelig bilrejse med start i Johannesburg
Show more
Godt at vide når du lejer hos Roodepoort
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Roodepoort.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Roodepoort?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Kan jeg booke et langtidslejemål i Roodepoort?
Book nemt et langtidslejemål hos Roodepoort ved at indtaste datoerne for din rejse, samt afhentnings- og afleveringsfilialer.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

5,0
Baseret på 3 anmeldelser
Aflevering af køretøj
(5,0)
Overdragelse af køretøj
(5,0)
Køretøjet
(5,0)

Spørgsmål og svar om lejemål hos Roodepoort

Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Roodepoort?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?