Billeje i Johannesburg Tambo Lufthavn

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vejvisning til Johannesburg Tambo Lufthavn filial

Adresse

O. R. Tambo Internat. Airport, 1620 Johannesburg, Sydafrika
Mere information

Åbningstider

Man - Søn
00:00 - 00:00
Helligdage
00:00 - 00:00

Vores services ved Johannesburg Tambo Lufthavn

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Lej en bil ved Sixt Biludlejning i Johannesburg Lufthavn (JNB) og tag rundt med komfort og stil i det nordlige Sydafrika. Johannesburg Lufthavn er landets største og travleste, og mange feriegæster og forretningsrejsende passerer hver dag gennem lufthavnen. Du finder Sixt teamet på kontoret, som ligger overfor Terminal A, og vores imødekommende personale gør alt for at give dig en fantastisk start på bilrejsen.
Har du mod på en kør selv safari med Sixt?

Har du mod på en kør selv safari med Sixt?

Johannesburg er en kosmopolitisk by, og med Sixt billeje i Johannesburg Lufthavn kan du besøge alle dele af storbyen. Tag rundt i byen i dit eget tempo og vælg mellem de mange interessante attraktioner. Du kan bl.a. opleve dyreliv med en kørselvsafari gennem Lion Park, køre til det betagende Suikerbosrand Naturreservat eller udforske grotter og historie ved det nærliggende Cradle of Humankind. Der er også god mulighed for at besøge museer, såsom Apartheid Museum, eller tage på en guidet udflugt i Soweto. Uanset hvor du kører hen i udlejningsbilen fra Sixt Biludlejning i Johannesburg Lufthavn, er komfort en del af udlejningspakken.
Kvalitetsbiler og praktisk tilbehør med Sixt

Kvalitetsbiler og praktisk tilbehør med Sixt

Billeje i Johannesburg Lufthavn bliver ekstra nemt med Sixt, der er et af verdens største biludlejningsselskaber via 4000 internationale kontorer verden over. Vi tilbyder ligeledes favorable priser på et forskelligartet sortiment af kvalitetskøretøjer, som du nemt gennemser på hjemmesiden. Uanset om du vil leje en bil til forretningsrejsen eller ferien, har vi masser af valgmuligheder. Tilfredsstil dine behov for mobilitet med en af %u200B%u200Bvores moderneog pålidelige økonomibiler, stationcars eller 4x4. Overvej også at opgradere din bestilling med ekstraudstyr såsom GPS navigation, en autostol, registrering af yderligere en chauffør eller fuld kaskobeskyttelse. Bestil din drømmebil ved Sixt Biludlejning i Johannesburg Lufthavn i dag og lad Sixt teamet forkæle dig på rejsen gennem Sydafrika.
Show more
Godt at vide når du lejer hos Johannesburg Tambo Lufthavn
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Johannesburg Tambo Lufthavn?
For at leje bil hos SIXT i Johannesburg Tambo Lufthavn skal du være minimum 23 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Johannesburg Tambo Lufthavn.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Johannesburg Tambo Lufthavn?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Spørgsmål og svar om lejemål hos Johannesburg Tambo Lufthavn

Kan jeg booke et langtidslejemål i Johannesburg Tambo Lufthavn?
Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Johannesburg Tambo Lufthavn?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?