Billeje i Johannesburg Sandton

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vejvisning til Johannesburg Sandton filial

Adresse

348 Jan Smuts Ave CMH Nissan Sandton, 2196 Johannesburg, Sydafrika
Mere information

Åbningstider

Man - Fri
07:00 - 18:00
Lør - Søn
08:00 - 13:00
Helligdage
08:00 - 13:00

Vores services ved Johannesburg Sandton

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Biludlejning i Johannesburg Sandton og magiske Sydafrika er et fremragende match. Sixts kontor er beliggende ved Crawford College i det nordlige Johannesburg, og herfra har du adgang til de store motorveje. Du kan desuden nå os med en kort taxarejse fra Gautrain station. Sixt i Johannesburg Sandton tilbyder overkommelige priser på et alsidigt udvalg af premiumbiler, og uanset om du har brug for en udlejningsbil til forretningsrejsen eller ferien, har vi det rette køretøj, der sikrer dig komfort på rejsen. Med billeje ved Johannesburg Sandton kan du vende Sixtbilen mod Johannesburgs Apartheid Museum, mod naturområdet Cradle of Humankind, som er på UNESCO's Verdensarvsliste, eller hvad med et længere roadtrip til spændende Swaziland eller den verdensberømte nationalpark Krüger i det nordligste Sydafrika? Kun fantasien sætter grænser på din bilrejse i spændende Johannesburg og smukke Sydafrika.
Sixt Biludlejning Johannesburg Sandton

Sixt Biludlejning Johannesburg Sandton

Sixt er et af de biludlejningsselskaber, der har været længst i branchen, faktisk siden 1912. Lej en af vores topmoderne udlejningsbiler og bestil den online eller telefonisk. Du bliver tilbudt fremragende priser med Sixt Biludlejning Johannesburg Sandton på en vifte af komfortable og pålidelige økonomibiler, heriblandt 4x4 og stationcars m.fl. Vær opmærksom på, at Sixt kun garanterer dig et køretøj fra den valgte bilkategori og ikke en bestemt bilmodel. Du skræddersyer selv din bestilling til dine behov og krav om ekstraudstyr som GPS navigation eller en autostol, samt services som ubegrænset kilometerantal. Få mest ud af din tid i livlige og spændende Sydafrika med Sixts billeje ved Johannesburg Sandton.
Show more
Godt at vide når du lejer hos Johannesburg Sandton
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Johannesburg Sandton.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Johannesburg Sandton?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Kan jeg booke et langtidslejemål i Johannesburg Sandton?
Book nemt et langtidslejemål hos Johannesburg Sandton ved at indtaste datoerne for din rejse, samt afhentnings- og afleveringsfilialer.
Show more
Se alle FAQs

Spørgsmål og svar om lejemål hos Johannesburg Sandton

Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Johannesburg Sandton?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?