Billeje
Slovenien
Oversæt
Slovenien
Ændre personlige oplysninger

Billeje Slovenien: Sixt Rent a Car

Med billeje i dejlige Slovenien har du mulighed for at udforske dette spændende land og den fantastiske natur, som venter i horisonten. Med en Sixt udlejningsbil opnår du fuld fleksibilitet på rejsen og har frihed til at tage dig derhen, hvor du vil. Vi hjælper dig med at finde den helt rigtige bil og ekstraudstyret, som lever op til dine krav. Lej en bil allerede i dag og afhent den hos Sixt Biludlejning i Slovenien ved din ankomst.

Sixt Biludlejning i Slovenien

Dejlige Slovenien er et ganskefascinerende land, som byder på fantastisk kultur og naturoplevelser. Landet er ideelt at udforske med en udlejningsbil, som giver dig friheden til at planlægge rejsen efter dit humør og tempo. Vejene i Slovenien er generelt rigtig gode, og det er nemt at komme rundt i bil. Husk, at man som fører skal være fyldt 21 år for at leje en bil i landet, og at eventuelle bøder, der betales inden for 8 dage, reduceres med 50%. Når du lejer en bil ved Sixt Biludlejning i Slovenien, har du aldrig langt til afslapning, spændende sightseeing og eventyr. Landet byder på en række dejlige topdestinationer, en flot kyststrækning ved Adriaterhavet, mange floder og sjove oplevelser for alle aldre ved Julian alperne. Besøg gerne den dejlige nationalpark Triglav, hvor du kan opleve søen Bohinj. Eller kør til vindistrikterne i øst eller oplev interessante grotter mod nord. Hovedstaden Ljubljana med de mange museer og seværdigheder samt den gamle middelalderby Kranj er også et besøg værd.

Sådan bestiller du din Sixtbil

Det er ret nemt at bestille en Sixt udlejningsbil på vores hjemmeside eller ved at ringe til vores team. Forinden bør du dog overveje, hvilken bilkategori du foretrækker, om du ønsker ekstraudstyr, f.eks. GPS navigation eller autostole, og om du får brug for ekstra services, såsom et ekstra navn på lejekontrakten. Vores mål er, at du skal føle dig tryg og tilfreds med Sixt billeje i Slovenien, og kan nyde opholdet i fulde drag. En udlejningsbil giver dig en enorm frihed og fleksibilitet på rejsen, hvor du både kan se storbyer og de lidt mere sjældne turistdestinationer i oplandet. At du desuden får adgang til en både komfortabel og prisvenlig kvalitetsbil er lidt af en bonus. Du er velkommen til at kontakte vores hjælpsomme Sixt medarbejdere for mere information.

 
 

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice