Billeje i Ljubljana Lufthavn

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vejvisning til Ljubljana Lufthavn filial

Adresse

Zg. Brnik 130 a, 4210 Brnik, Slovenien
Mere information

Åbningstider

Man - Søn
08:00 - 22:00
Helligdage
08:00 - 22:00

Vores services ved Ljubljana Lufthavn

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Ljubljana Lufthavn (LJU). Det giver dig ikke blot mulighed for at opleve Sloveniens hovedstad, men også oplandet, hvor du både kan nå nationalparker, bjergkæder og ikke mindst Adriaterhavskysten inden for blot en times kørsel. Lyder det ikke tillokkende? Hos Sixt Biludlejning i Ljubljana Lufthavn gør vi alt for at gøre din rejse til en leg via et sortiment, der bl.a. omfatter økonomibiler, stationcars, 4x4 og varevogne. Forhåndsreservér den ønskede kategori og find den helt rigtige model ved ankomsten via vores smartphoneapp.
Seværdigheder i Ljubljana

Seværdigheder i Ljubljana

Bliv ikke overrasket, hvis du hører Ljubljana Lufthavn både blive omtalt som Brnik Airport eller Joze Plecnik Airport. Sidstnævnte hylder arkitekten, der i høj grad har sat sit præg på Ljubljana. Det gælder bl.a. Triple Bridge, der er blevet noget af et vartegn for hovedstaden. De tre forgreninger er både udsmykket med balustrader og lamper, og vil du vide mere om Plecniks mesterværker, så besøg også hans hus. Ljubljana er en uoverskuelig hovedstad, der af mange sammenlignes med Prag, når du vandrer blandt de røde hustage og den gamle bydel med torvet, PrešernovTrg. Slottet med udkigstårnet samt byens parker vidner om den stemning, du kan forvente dig. Med billeje i Ljubljana Lufthavn befinder du dig centralt i landet og kan nemt nå ud til bl.a. Isola ved Adriaterhavskysten, Bled med Bledborgen samt de kendte Postonjahuler.
En alsidig biludlejningsservice Med billeje i Ljubljana Lufthavn har du således alle muligheder for at opleve en række af Sloveniens topseværdigheder i og omkring Ljubljana. Vi er klar til at skræddersy det helt rigtige udlejningstilbud til dig, ligesom denne station er klar med en 24 timers returneringsservice af din udlejningsbil. Som virksomhed har vi været i gang siden 1912 og kender derfor værdien af en god kundeservice.
Show more
Godt at vide når du lejer hos Ljubljana Lufthavn
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Ljubljana Lufthavn?
For at leje bil hos SIXT i Ljubljana Lufthavn skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Ljubljana Lufthavn.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Ljubljana Lufthavn?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,7
Baseret på 478 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,9)
Køretøjet
(4,8)
Ved SIXT-filialen
(4,8)

Spørgsmål og svar om lejemål hos Ljubljana Lufthavn

Kan jeg booke et langtidslejemål i Ljubljana Lufthavn?
Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Ljubljana Lufthavn?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Ljubljana Lufthavn

Vis mere