Billeje i Maribor

 

Mest populære i Maribor

* Priserne er udregnet den 08.06.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Maribor der starter den 15.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Maribor

Sixt Biludlejning i Maribor

Sixt Biludlejning i Maribor

Lej en bil via Sixt Biludlejning i Maribor og oplev en af Sloveniens største og mest charmerende byer ved floden Drava. Med en bil kan du endda nemt køre videre til kroatiske Istrien ved kysten, hvis du da ikke vælger at blive i de bjergrige landskaber. Maribor tilbyder dig en historisk atmosfære i den gamle bydel, men sender dig også til områder, hvor det er muligt at dyrke interessen for skisporten, ligesom vandrestierne venter på dig. Med billeje i Maribor ligger Slovenien for dine fødder, så find din udlejningsbil her og nu hos Sixt!Maribor ligger i den nordlige del af Slovenien, og inden for en times tid kan du være i byer som østrigske Graz og en anden slovensk perle, Celje. Maribor har endvidere den store fordel, at den ligger lige ved det rekreative område Pohorje, hvor man kan være aktiv hele året rundt, hvad enten man er til skipister, lange vandreruter, moutainbiking eller paragliding. Med biludlejning i Maribor kan det derfor varmt anbefales at tage turen til netop Pohorje. Maribors bykerne er dog yderst charmerende, og i den gamle bydel kan du udforske slotspladsen, slottet, museerne, domkirken, eller måske frister det med en tur i de lokale butikker eller kunstgallerierne, der signalerer, at Maribor er en af Sloveniens førende kulturbyer. Billeje i Maribor kan også bringe dig forbi området Lent med bl.a. fæstningsværker og det jødiske kvarter. Er du interesseret i endnu mere eventyr, så udnyt Sixt bilen til at tage på dagsudflugter til middelalderborgen i Bled, grotterne og slottet i Postojna, Sloveniens charmerende hovedstad Ljubljana, eller måske sigter du bevidst mod kroatiske Istrien.
Vælg Sixt, når du vil have kvalitet

Vælg Sixt, når du vil have kvalitet

Sixt Biludlejning er et kvalitetsbrand inden for branchen og har en glorværdig historie, der i dag har ført til de mange kontorer på verdensplan, hvilket giver en stor fleksibilitet på bilferien eller forretningsrejsen. Som kunde hos Sixt får du kvalitet med de forskellige udlejningsbiler, der holder en yderst høj standard. Vælg mellem kategorier som økonomibiler, stationcars og 4x4, når du bestiller over nettet eller telefonisk. Over telefonen er vi klar til at give dig en imødekommende service, hvor vi gerne besvarer alle dine spørgsmål. Bemærk venligst, at du vælger ud fra kategorier og ej modeller vedforhåndsreservationen. Til gengæld kan du her frit vælge mellem vores kontorer i Maribor samt tilvælge ekstraudstyret. Find trygt din udlejningsbil hos Sixt allerede i dag, det betaler sig!
Show more

Godt at vide når du lejer i Maribor

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Maribor?
For at leje bil hos SIXT i Maribor skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Maribor.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Maribor?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Maribor. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,7
Baseret på 67 anmeldelser
Overdragelse af køretøj
(5,0)
Vejen til SIXT
(5,0)
Service under og efter lejemålet
(5,0)

FAQs om lejemål i Maribor

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Maribor?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Maribor?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Maribor?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Maribor

Vis mere