Billeje i Serbien

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Steder du kan begynde din rejse i Serbien

Oplev Serbien

Sixt Biludlejning i Serbien Montenegro

Sixt Biludlejning i Serbien Montenegro

Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Serbien Montenegro og tag på en rejse rundt i det tidligere jugoslaviske område på Balkanhalvøen. En destination, der for alvor har mærket en opblomstring gennem de seneste år. Sixt biludlejning i Serbien Montenegro kan bl.a. nås i Beograd Lufthavn, i Nis og Novi Sad. Her har du alle muligheder for at finde en udlejningsbil inden for kategorier som økonomibiler, stationcars og 4x4, og det er vel at mærke udlejningsbiler, der kan holde kadencen over lange strækninger. Med Sixt billeje i Serbien Montenegro får du nemlig fuld valuta for pengene. Book derfor over nettet eller telefonen her og nu.Når du vælge billeje i Serbien Montenegro, kan du forvente dig, at hastighedsbegrænsningerne stort set er de samme, som du kender det fra de danske veje. Det samme gælder færdselsloven, hvor det bl.a. ikke er tilladt at tale i håndholdt mobiltelefon, ligesom alle passagerer skal anvende sikkerhedssele. Husk også gerne, at der skal betales bompenge på visse strækninger, hvorfor det kan være en god idé at have lidt ekstra kontanter med i bilen. Er du interesseret i flere oplysninger, er du altid velkommen til at kontakte os direkte. Vores medarbejdere er altid ivrige efter at vise dig, at du har valgt rigtigt med Sixt!
På sightseeing i Serbien Montenegro

På sightseeing i Serbien Montenegro

Når du ankommer til Beograd i din Sixt bil, møder du en by med al Balkans livsglæde samt flotte pladser,vigtige monumenter, gode restauranter og hyggelige caféer. Når du kører rundt og opdager denne gamle by,vil du utvivlsomt på øje på Kalemgdan fortet, der fungerer som byens vartegn. Du kan også nyde gaderne Knez Mihajlova og Strahinjicabana samt bohemekvarteret Skaderlija. Foruden kvarterets lækre gourmetrestauranter finder du ligeledes et væld af museer, teatre og natklubber. Området var tidligere berygtet for sit ret vilde natteliv, men har nu forvandlet sig til en både smuk og ganske moderne europæisk metropol. Vil du røre dig lidt,kan du passende tage en dukkert i byens sø, der også er kendt som skueplads for diverse sportskonkurrencer.Hvis du kommer til kulturbyen Novi Sad ved Donaufloden samt Vojvodina, der er Serbiens Athen, får du Balkans kultur samlet på et ét sted i de smukkeste rammer med teatre, kirker samt Petrovaradin fortet, ligesom du kan slappe af på den kendte strand. Måske har du lejet din Sixt bil i den sydlige by Nis. Her sker der altid en masse. Denne kombination af en historisk perle og en moderne handelsby byder på mange muligheder. Nyd restauranter og caféer i Kadzanzijsko Sokatce, det gamle tårn med kranier, Brace Tascovic, samt utallige ruiner af anlæg fra romerne. Eller du kan køre ind til centrum og shoppe i byens kendte handelskvarter. Biludlejning i Serbien Montenegro er og bliver et fremragende alternativ.
Show more
Godt at vide når du lejer i Serbien
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Serbien?
For at leje bil hos SIXT i Serbien skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Serbien.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Serbien?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,6
Baseret på 1296 anmeldelser
Aflevering af køretøj
(4,8)
Overdragelse af køretøj
(4,7)
Service under og efter lejemålet
(4,6)

FAQs om lejemål i Serbien

Kan jeg booke et langtidslejemål i Serbien?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Serbien?

Udforsk vores biludlejningslokationer Serbien

Vis mere

Se vores lufthavnslokationer i Serbien

Vis mere