Billeje i Beograd Lufthavn

 

Mest populære i Beograd Lufthavn

* Priserne er udregnet den 29.05.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Beograd Lufthavn der starter den 05.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vejvisning til Beograd Lufthavn filial

Adresse

Arrival Hall, 11180 Beograd, Serbien
Mere information

Åbningstider

Man - Søn
00:00 - 01:00 06:00 - 00:00
Helligdage
00:00 - 01:00 06:00 - 00:00

Vores services ved Beograd Lufthavn

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Lad Sixt Biludlejning i Beograd Lufthavn (BEG) tage dig med på en mindeværdig rejse i Serbien og Montenegro. Beograd er Serbiens hovedstad, og her venter spændende oplevelser og seværdigheder for dig på turen. Du afhenter bilen og lejekontrakten ved Sixtafdelingen i Beograd Lufthavns ankomsthal og er snart ude på de serbiske veje. Bestil udlejningsbilen online eller telefonisk hos Sixt og begynd planlægningen af Beogradrejsen.
Fra shoppinggader til museer

Fra shoppinggader til museer

Beograd er en af Europas ældste byer med en historie, der går tilbage til 4800 f.Kr. Byen ligger ved floderne Donau og Savas vandløbssammenløb og er landets industrielle, politiske og forretningsmæssige centrum. Spændende attraktioner bliver tilgængelige for dig, når du booker Sixts billeje i Beograd Lufthavn, bl.a. det smukke Beograd Fort, den hyggelige shoppinggaden Knez Mihailova og det interessante Nikola Tesla museum. Serbien er kendt for sin fine arkitektur, og Beograd er bestemt ingen undtagelse. Udforsk denne fantastiske storby for dig selv, når du lejer en bil ved Sixt Biludlejning i Beograd Lufthavn. Sixt ser frem imod at være din biludlejer på bilrejsen og ønsker dig en behagelig og sikker tur i din Sixtbil.
Førsteklasses biler til fantastiske priser hos Sixt

Førsteklasses biler til fantastiske priser hos Sixt

Når du lejer en bil i Beograd Lufthavn, opnår du frihed og fleksibilitet på ferien eller forretningsrejsen. Hver del af den serbiske hovedstad vil være inden for din rækkevidde med en udlejningsbil, og du vælger frit dit moderne køretøj blandt Sixts sortiment af kvalitetsbiler. Uanset om du foretrækker en økonomibil, stationcar eller 4x4 til opholdet, kan den bestilles ved Sixt Biludlejning i Beograd Lufthavn. Du kan naturligvis også tilføje ekstraudstyr som GPS navigation, bestille fuld kaskobeskyttelse og nyde ubegrænset kilometertal i forbindelse med billeje i Beograd Lufthavn. Sixtteamet i lufthavnen leverer et højt serviceniveau og hjælper dig desuden gerne med information om Serbien eller Sixts produkter.
Show more

Godt at vide når du lejer hos Beograd Lufthavn

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Beograd Lufthavn?
For at leje bil hos SIXT i Beograd Lufthavn skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Beograd Lufthavn.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Beograd Lufthavn?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,4
Baseret på 916 anmeldelser
Aflevering af køretøj
(4,7)
Overdragelse af køretøj
(4,6)
Vejen til SIXT
(4,4)

Spørgsmål og svar om lejemål hos Beograd Lufthavn

Kan jeg booke et langtidslejemål i Beograd Lufthavn?
Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Beograd Lufthavn?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?