Billeje i Nis

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Nis

* Priserne er udregnet den 01.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Nis Lufthavn der starter den 08.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Nis

Sixt Biludlejning i Nis

Sixt Biludlejning i Nis

Sixt Biludlejning byder dig velkommen til Nis, Serbiens tredjestørste by, og samtidig en af verdens ældste byer. Hvis du interesserer dig for europæisk historie, er du kommet til det helt rigtige sted. Med Sixt billeje i Nis får du tildelt en moderne bil, så du kan komme rundt på egen hånd og opleve og udforske byens mange tilbud i dit eget tempo. Vi bestræber os altid på, at det at leje en bil hos os skal være så nemt og enkelt som muligt. Et af vores Sixtkontorer er lige ved lufthavnen, hvorfor eventyret kan tage sin begyndelse, så snart du lander. Billeje i Nis er en særdeles prisvenlig investering.At gå på opdagelse i Nis er lidt som at gå på opdagelse i fortiden. Byen blev grundlagt i 279 f.Kr., og i 75 f.Kr. var den en af mange byer, der blev erobret af romerske tropper. Det er dog især forbindelsen til Romerriget, som Nis huskes for i dag. Her fødtes nemlig Konstantin den Store, den første kristne romerske kejser og grundlægger af Konstantinopel, i dag bedre kendt som Istanbul. I Nis finder man desuden en af Serbiens ældste kirker fra det 4. århundrede. Byens lange historie bærer præg af både byzantinsk og ottomansk herredømme, og her er der rig mulighed for at opleve spor af de forskellige kulturer og tidsperioder. Hop ind i din udlejningsbil og tag mod den arkæologiske udgravning Mediana, hvor du kan se resterne af en romersk villa.Du kan også se byens gamle fort, der blev bygget af tyrkiske tropper i begyndelsen af 1700tallet. Nis er en moderne by, hvor du kan opleve fortiden helt tæt på, og hos Sixt Biludlejning i Nis står vi selvfølgelig klar med en transportløsning, der sikrer, at du kan opleve byens farverige historie.
Mærk historiens vingesus med Sixt

Mærk historiens vingesus med Sixt

For mange rejsende er Sixt Biludlejning et naturligt stop på turen. Hos os kan du altid være sikker på at leje en moderne, nysynet kvalitetsbil til en fordelagtig pris, og vi vejleder dig gerne, så du finder den løsning, der passer bedst til dine behov. Vi kan tilbyde dig både almindelige personbiler, stationcars samt terrængående 4x4 med ekstraudstyr à la GPS. Forhåndsreservér din bil online eller telefonisk og læg vejen forbi, når du ankommer. Vi sørger herefter for, at du får mulighed for at mærke historiens vingesus uden afbrydelser, og uden at skulle tænke på billetter og køreplaner.
Show more
Godt at vide når du lejer i Nis
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Nis?
For at leje bil hos SIXT i Nis skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Nis.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Nis?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Nis. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,9
Baseret på 95 anmeldelser
Efter aflevering
(5,0)
Køretøjet
(5,0)
Aflevering af køretøj
(5,0)
FAQs om lejemål i Nis
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Nis?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Nis?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Nis?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Nis

Vis mere