Billeje i Novi Sad

 

Mest populære i Novi Sad

* Priserne er udregnet den 08.06.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Novi Sad/Hotel Sheraton der starter den 15.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Novi Sad

Sixt Biludlejning i Novi Sad

Sixt Biludlejning i Novi Sad

Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Novi Sad. Når du vælger at lægge vejen forbi vores kontor i Serbiens næststørste by, vælger du samtidig et ophold med masser af frihed til at opleve og udforske på egen hånd. Novi Sad ligger ved smukke Donau og er en sand perle for kulturinteresserede rejsende. Byen blev officielt grundlagt i 1600tallet, men byen kan spore sine rødder meget længere tilbage, faktisk helt tilbage tilRomerriget. Har du lyst til at tilføje billeje i Novi Sad på rejseplanen, så tag kontakt til os. Så sørger vi for en transport, der bringer dig et smut tilbage til fortidens historiske perler.Novi Sad er en by med en stærk kulturel tradition, faktisk så stærk, at den i 1800tallet fik tilnavnet Serbiens Athen. Dette er noget, man stadig mærker, når man kører rundt i byen. Her finder du både jazz og litteraturfestivaler, og på byens museer à la det flotte Vojvodina Museum, har du rig mulighed for at lære mere om både Novi Sads og Serbiens historiske højdepunkter. Hvis du netop interesserer dig for historie, må du heller ikke snyde dig selv for et besøg på det berømte Petrovaradin. Den gamle fæstning, der stadig dominerer bybilledet. Eller hvad med en smuttur til den charmerende gamle bydel Stari Grad med dens små cafeer og forretninger? Selvom Novi Sad byder på masser af kultur og historie, har du dog også gode chancer for at komme ud i naturen og slappe af. Sæt dig bare bag rattet i din Sixtbil og tag turen ud til den flotte nationalpark Gora, hvor du i sommerhalvåret har muligheden for at bade i søen Ledinci. Billeje i Novi Sad byder på den perfekte blanding af historie, kultur og afslapning, og vi sørger selvfølgelig for, at du kan opleve alle tre!
Med Sixt får du det hele med i pakken

Med Sixt får du det hele med i pakken

Hos Sixt Biludlejning i Novi Sad bliver du altid mødt af vores venlige og servicemindede personale, der står klar til at vejlede dig om både biltyper og ekstraudstyr. Hos os kan du leje både almindelige personbiler og stationcars, hvor der er plads til hele familien og meget bagage. Alle vores biler er topmoderne og kommer fra de bedste producenter.Har du brug for ekstraudstyr, klarer vi selvfølgelig også det på kontoret eller via forhåndsreservationen. Lad os sørge for transporten, så du kan koncentrere dig om at samle ferieminder.
Show more

Godt at vide når du lejer i Novi Sad

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Novi Sad?
For at leje bil hos SIXT i Novi Sad skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Novi Sad.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Novi Sad?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Novi Sad. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

5,0
Baseret på 41 anmeldelser
Aflevering af køretøj
(5,0)
Vejen til SIXT
(5,0)
Køretøjet
(5,0)

FAQs om lejemål i Novi Sad

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Novi Sad?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Novi Sad?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Novi Sad?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Novi Sad

Vis mere