Billeje
Serbien
Oversæt
Serbien
Ændre personlige oplysninger

Billeje Serbien: Sixt Rent a Car

Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Serbien Montenegro og tag på en rejse rundt i det tidligere jugoslaviske område på Balkanhalvøen. En destination, der for alvor har mærket en opblomstring gennem de seneste år. Sixt biludlejning i Serbien Montenegro kan bl.a. nås i Beograd Lufthavn, i Nis og Novi Sad. Her har du alle muligheder for at finde en udlejningsbil inden for kategorier som økonomibiler, stationcars og 4x4, og det er vel at mærke udlejningsbiler, der kan holde kadencen over lange strækninger. Med Sixt billeje i Serbien Montenegro får du nemlig fuld valuta for pengene. Book derfor over nettet eller telefonen her og nu.

Sixt Biludlejning i Serbien Montenegro

Når du vælge billeje i Serbien Montenegro, kan du forvente dig, at hastighedsbegrænsningerne stort set er de samme, som du kender det fra de danske veje. Det samme gælder færdselsloven, hvor det bl.a. ikke er tilladt at tale i håndholdt mobiltelefon, ligesom alle passagerer skal anvende sikkerhedssele. Husk også gerne, at der skal betales bompenge på visse strækninger, hvorfor det kan være en god idé at have lidt ekstra kontanter med i bilen. Er du interesseret i flere oplysninger, er du altid velkommen til at kontakte os direkte. Vores medarbejdere er altid ivrige efter at vise dig, at du har valgt rigtigt med Sixt!

På sightseeing i Serbien Montenegro

Når du ankommer til Beograd i din Sixt bil, møder du en by med al Balkans livsglæde samt flotte pladser,vigtige monumenter, gode restauranter og hyggelige caféer. Når du kører rundt og opdager denne gamle by,vil du utvivlsomt på øje på Kalemgdan fortet, der fungerer som byens vartegn. Du kan også nyde gaderne Knez Mihajlova og Strahinjicabana samt bohemekvarteret Skaderlija. Foruden kvarterets lækre gourmetrestauranter finder du ligeledes et væld af museer, teatre og natklubber. Området var tidligere berygtet for sit ret vilde natteliv, men har nu forvandlet sig til en både smuk og ganske moderne europæisk metropol. Vil du røre dig lidt,kan du passende tage en dukkert i byens sø, der også er kendt som skueplads for diverse sportskonkurrencer.Hvis du kommer til kulturbyen Novi Sad ved Donaufloden samt Vojvodina, der er Serbiens Athen, får du Balkans kultur samlet på et ét sted i de smukkeste rammer med teatre, kirker samt Petrovaradin fortet, ligesom du kan slappe af på den kendte strand. Måske har du lejet din Sixt bil i den sydlige by Nis. Her sker der altid en masse. Denne kombination af en historisk perle og en moderne handelsby byder på mange muligheder. Nyd restauranter og caféer i Kadzanzijsko Sokatce, det gamle tårn med kranier, Brace Tascovic, samt utallige ruiner af anlæg fra romerne. Eller du kan køre ind til centrum og shoppe i byens kendte handelskvarter. Biludlejning i Serbien Montenegro er og bliver et fremragende alternativ.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice