Billeje i Arad

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Arad

Sixt Biludlejning i Arad

Sixt Biludlejning i Arad

Går turen til Arad, kan du med stor fordel benytte dig af Sixt biludlejning. Vi har et stort udbud af smarteudlejningsbiler med et premium kvalitetsstempel, som kan udgøre en forskel under besøget i Rumænien. På vores hjemmeside finder du specifikke oplysninger om vores biludlejning i Arad, så du kan få et komplet overblik over dine muligheder til bilferien i Rumænien. Lej en bil i Arad ved floden Mures, som siden 1200tallet har været byens omdrejningspunkt, hvor også citadellet er placeret. De smukkeste bygningerligger inde i centrum, og eksponenter herfor er Kulturpaladset og det helt hvide rådhus fra 1876. I byen kan du også opleve Revolutionsboulevarden, hvorfra du kan se den romerskekatolske katedral Sankt Anton af Padova fra 1904 med bl.a. de smukke glasmosaikker. Byen har huset mange forskellige folk tiden igennem, hvilket også har resulteret i et mødested for mange forskellige religioner. Du kan i øvrigt også nyde synet af den rumænskortodokse barokkirke Johannes Døberens Fødselskirke fra 1865.
Transsylvaniens forskelligartede tilbud

Transsylvaniens forskelligartede tilbud

Med biludlejning i Arad åbner der sig muligheder for at se en masse af landet. Du kan f.eks. tage til Hunedoara, hvor du finder spændende fabriksbygninger, som indtil murens fald producerede varer til hele det kommunistiske styre, men som efterfølgende, da den fri handel trådte i kraft, ikke fandt kunder til de mange dårligt producerede varer. Du finder også her Corvinslottet, der er placeret højt på en klippe, som man kun kommer til ved at passere en hængebro. Det minder ganske meget om en fæstning i kraft af de tykke mure. Her boede eftersigende en onkel til Grev Dracula. Slottet er en eklektisk blanding af stilarter i kraft af de mange forskellige ombygninger og udvidelser siden 1400tallet.
Sixt alsidige biludlejning i Arad

Sixt alsidige biludlejning i Arad

Med Sixt billeje i Arad kan du være sikker på at få en god service og blive hjulpet godt på vej, inden du begiver dig ud på de rumænske veje. Som ekstraudstyr til udlejningsbilen kan du tilvælge ting somautostole, GPS, automatgear og andet, der reserveres sammen med udlejningsbilen over nettet eller telefonen. Sixt billeje i Arad er et super tilbud til, der drømmer om en bilferie i Rumænien. Det er trygt at booke gennem Sixt, da vi har en dygtig medarbejderstab, der sidder klar til at guide dig om de forskellige processer. Med over 4000 stationer placeret verden over er vi klar til at give dig den ultimative fleksibilitet.
Show more
Godt at vide når du lejer i Arad
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Arad.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Arad?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Arad. Gebyr kan forekomme.
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Arad?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,5
Baseret på 1 anmeldelser

FAQs om lejemål i Arad

Kan jeg booke et langtidslejemål i Arad?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Arad?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Arad

Vis mere