Billeje i Tontouta Lufthavn

 

Vejvisning til Tontouta Lufthavn filial

Adresse

BoxOffice 4, 98840 Tontouta, Ny Caledonien
Mere information

Åbningstider

Man - Søn
08:00 - 00:00

Vores services ved Tontouta Lufthavn

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Lad din ferie eller forretningsrejse starte ved Sixt Biludlejning i Tontouta Lufthavn (NOU) og få komfort og kvalitet med i kufferten. Sixt har hjulpet mange tilfredse kunder gennem årene, og det kan nu blive dit held under opholdet i Ny Caledonien. Med en Sixtbil fra Tontouta Lufthavn behøver du ikke gå glip af noget på turen eller gå på kompromis med andres rejseplaner. Afhent bilen på den sydvestlige kyst og opdag alt det, du drømmer om i Ny Caledonien.
Fra fossiler til palmestrande med Sixt

Fra fossiler til palmestrande med Sixt

Ny Caledonien, som er beliggende i Stillehavet, er opdelt af en bjergkæde og omgivet af smukke koralrev og et rigt dyreliv under vandoverfladen. Et af højdepunkterne i øens hovedby Noumea er den verdensberømte lagune med de selvlysende koraller og levende fossiler. Besøg også gerne det interessante Thibaou Cultural Centre og lær mere om landets multikulturelle befolkning, den imponerende Grotte de la Reine Hortense og de mange vidunderlige palmestrande, bl.a. Kuendu Beach, med din Sixtbil. Ved billeje i Tontouta Lufthavn kan du nemt tage fra de smukke sletter og vandfald i vest til det overdådigt skovklædte øst. Lej en bil med Sixt i Tontouta Lufthavn og gør turen i Ny Caledonien til en sand oplevelsestur.
Få mest ud af bilrejsen med Sixt

Få mest ud af bilrejsen med Sixt

Sixt er en af verdens førende biludlejere og har kontorer i over 100 lande. Sixt Biludlejning i Tontouta Lufthavn er populær på grund af evnen til at levere høj kvalitet, fantastiske priser og fremragende service til sine kunder. Sixt giver altid det lille ekstra for, at din bilrejse skal blive behagelig og vellykket. Hos Sixtkontoret i Tontouta Lufthavn kan du leje biler inden for forskellige klasser og prisgrupper, bl.a. stationcars, 4x4, økonomibiler og varevogne. Med billeje i Tontouta Lufthavn kan du vælge imellem vores forskellige pakker med diverse ekstraudstyr.
Show more

Godt at vide når du lejer hos Tontouta Lufthavn

Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Tontouta Lufthavn.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Tontouta Lufthavn?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Kan jeg booke et langtidslejemål i Tontouta Lufthavn?
Book nemt et langtidslejemål hos Tontouta Lufthavn ved at indtaste datoerne for din rejse, samt afhentnings- og afleveringsfilialer.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,9
Baseret på 12 anmeldelser
Overdragelse af køretøj
(5,0)
Vejen til SIXT
(5,0)
Køretøjet
(5,0)

Spørgsmål og svar om lejemål hos Tontouta Lufthavn

Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Tontouta Lufthavn?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Tontouta Lufthavn

Vis mere