Billeje i Noumea

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vejvisning til Noumea filial

Adresse

Rond point Magenta Plage 2, 98800 Noumea, Ny Caledonien
Mere information

Åbningstider

Man - Fri
07:30 - 11:30 13:00 - 17:00
Lør
08:00 - 11:00

Vores services ved Noumea

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Hvis du går med tanker om at besøge paradiset Ny Caledonien, har Sixt Biludlejning i Noumea det helt rigtige køretøj til din rejse. Den vidunderlige hovedstad Noumea er bl.a kendt for sine smukke strande, flotte kolonialbygninger og lækre, franske bagværk. Lejer du en bil fra Sixtafdelingen Noumea, starter du ud i den østlige del af storbyen og kan f.eks. ubesværet tage videre til det imponerende maritime historiemuseum, som huser en stor samling maritime artefakter samt verdens udstillinger. Når du lejer en Sixtbil i Noumea, er det også oplagt at udforske nogle af Stillehavsøens smukke laguner og fantastiske strande. Vandsportsaktiviteter er populære i Ny Caledonien, og et af de bedste steder, du kan besøge for snorkling, er vidunderlige Rocher à la Voile. Med Sixt billeje i Noumea behøver du ikke lade dig begrænse på rejsen.
Sixt Biludlejning i Noumea og udvalget af biler

Sixt Biludlejning i Noumea og udvalget af biler

En tur til Ny Caledonien er lidt af en oplevelse, og det er derfor en rigtig god idé at vælge Sixt billeje i Noumea, så du giver dig selv ekstra fordele på turen. Udnyt vores særligt favorable priser på førsteklasses køretøjer, herunder moderne økonomibiler og stationcars, men også praktiske 4x4%u2019er og varevogne. Takket være Sixtkontorets 24 timers servicepolitik kan du starte og afslutte bilrejsen i Noumea når det passer ind i dit oplevelseseventyr, uanset tidspunktet på døgnet. Du gennemfører bestillingen online, via appen eller pr. telefon, og hvis du ønsker ekstraudstyr eller nyttige tjenester, tilføjer du det naturligvis med et snuptag til bookingen ved Sixt Biludlejning i Noumea.
Show more
Godt at vide når du lejer hos Noumea
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Noumea.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Noumea?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Kan jeg booke et langtidslejemål i Noumea?
Book nemt et langtidslejemål hos Noumea ved at indtaste datoerne for din rejse, samt afhentnings- og afleveringsfilialer.
Show more
Se alle FAQs

Spørgsmål og svar om lejemål hos Noumea

Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Noumea?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Noumea

Vis mere