Billeje i Ny Caledonien

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Steder du kan begynde din rejse i Ny Caledonien

Oplev Ny Caledonien

Sixt Biludlejning i Ny Kaledonien

Sixt Biludlejning i Ny Kaledonien

Her giver vi dig alletiders tilbud. Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Ny Kaledonien og mød paradiset, som du kun har drømt om. Øriget er fransk oversøisk territorium og ligger på smukkeste vis i Stillehavet, og med Sixt billejei Ny Kaledonien kan du f.eks. leje en bil i hovedstaden Noumea, så du har de bedste forudsætninger for at nå hurtigt rundt på det smukke ørige. Book din udlejningsbil her på hjemmesiden eller grib ud efter telefonen, så du kan tage en snak med os om de mange valgmuligheder, der omfatter en lang række forskelligartede bilkategorier samt dertilhørende ekstra udstyr og services.Kombinationen af at sætte kursen mod et af de smukke øriger i Stillehavet og leje en bil ved et af verdens største selskaber er den naturlige løsning, hvis du vil have masser af oplevelser med hjem i kufferten. Bilen giver dig friheden til at følge mavefornemmelsen, når dagens rute skal lægges. Du bliver kort sagt super mobil og kan lægge ruterne efter dine personlige interesserer samt vejr og vind. Desuden er Sixt Biludlejning i Ny Kaledonien din vej til udlejningsbiler, der holder en høj standard, og som er forholdsvis nye, når du lejer dem. Du kan derfor roligt sætte dig ind i bilen og besøge paradiset, bid for bid, i din Sixt bil. Ny Kaledonien har et veludbygget vejnet, så der burde ikke være noget, der begrænser dig.
Hvad kan jeg opleve i Ny Kaledonien?

Hvad kan jeg opleve i Ny Kaledonien?

Ny Kaledonien er et lille ørige i Stillehavet, et par tusind kilometer fra Brisbane i Australien. Når du sætter dig ind i din Sixt udlejningsbil i Noumea Lufthavn, kører du ind i drømmeland. Intet mindre. Afstandene er korte, da længden af hovedøen er ca. 500 km. Noumea har en række seværdigheder, som afspejler det maritime, den skønne flora og fauna, det sarte miljø samt Stillehavets særlige karakter. Akvarier, museer, fyrtårne og meget andet venter på dig. Uden for byen kører du langs de palmeklædte strande og hoteller med små strandhytter. Efter svømmeturen i de brusende bølger kan du nyde kulturelle arrangementer som lokale festivaler, musikalske shows samt teaterforestillinger. Du kan endvidere spille golf på de store baner og dyrke et hav af andre sportsgrene og friluftsaktiviteter. Billeje i Ny Kaledonien kan også bringe dig til naturreservater med udflugter til atoller, koralrev og farverige fisk. Ny Kaledonien bør være med i dine kommende rejseplaner, så kontakt Sixt Biludlejning allerede i dag og få styr på lejekontrakten og valg af bilkategori.
Show more
Godt at vide når du lejer i Ny Caledonien
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Ny Caledonien.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Ny Caledonien?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Kan jeg booke et langtidslejemål i Ny Caledonien?
Uanset om du har planer om at blive i Ny Caledonien eller rejse videre, så er det let at reservere et langtidslejemål. Indtast datoerne for din rejse og afhentnings- og afleveringsfilialer så finder vi et tilbud på langtidslejemål til priser der er til at betale.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,4
Baseret på 29 anmeldelser
Overdragelse af køretøj
(5,0)
Vejen til SIXT
(4,8)
Ved SIXT-filialen
(4,6)

FAQs om lejemål i Ny Caledonien

Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Ny Caledonien?

Udforsk vores biludlejningslokationer Ny Caledonien

Vis mere

Se vores lufthavnslokationer i Ny Caledonien

Vis mere