Billeje i Tontouta

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Tontouta

* Priserne er udregnet den 06.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Tontouta Lufthavn der starter den 13.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Tontouta

Sixt Biludlejning i Tontouta

Sixt Biludlejning i Tontouta

Hvis du planlægger en rejse til Stillehavsparadiset Ny Caledonien, kan Sixt være behjælpelig med at finde en praktisk og nærmest uundværlig udlejningsbil via filialen Sixt Biludlejning i Tontouta. Eksotiske Ny Caledonien tilhører Frankrig og er beliggende i det sydlige Stillehav. Denne sande perle er omgivet af verdens næststørste koralrev. Når du lejer en bil hos det erfarne Sixtteam i Tontouta, bliver det ubesværet at tage rundt på landets smukke hovedø Grande Terre. Nyd de farverige kulturer, udforsk regnskoven og de smukke paradisstrande og dyk ned i en enestående undervandsverden. I Tontouta kan man nyde et subtropisk klima året, så udforsk øen i udlejningsbilen, når det passer ind i dit rejseprogram. Tontouta ligger på den sydlige del af øen, og fra Sixtafdelingener der kort afstand til enestående naturoplevelser og fantastiske seværdigheder. Med en udlejningsbil slipper du endvidere for at skulle tilpasse ferien efter offentlige transportmidler og kan slappe helt af på rejsen. Styr gerne bilen sydpå mod øens hovedstad Noumea, hvor du bl.a. finder Aquarium des Lagons Nouvelle Caladonie, der er et vidnesbyrd om landets rige marinedyreliv. Herfra kan du tage en færge ud til den smukke paradisø Amédée, der er en garant for hvide paradisstrande og flotte udsigter fra det lille fyrtårn. Sixt billeje i Tontouta giver dig desuden chancen for at opleve masser af de sandstrande, som du normalt kun ser i rejsekatalogerne, heriblandt den magiske Plage de la Baie des Citrons med det krystalklare vand samt den himmelske palmestrand Anse Vata, der lokker mange windsurfere og livsnydere til stedet. Så bestil udlejningsbilen allerede i dag, så rejsedrømmene kan begynde at tage form.
Lej din udlejningsbil ved Sixt og kom stærkt fra start

Lej din udlejningsbil ved Sixt og kom stærkt fra start

Sixtafdelingen i Tontouta har et bredt og velassorteret varekatalog, så vi sammen finder den helt rigtige udlejningsbil til din rejse. Uanset om du er på udkig efter en rummelig 4x4%u2019er eller en komfortabel stationcar, har Sixtteamet masser af alternativer. Du booker billejen i Tontouta via hjemmesiden, pr. telefon direkte hos medarbejderteamet eller via vores app, og du kan afhente bilen på det ønskede tidspunkt. Bemærk blot, at din reservation tager udgangspunkt i den valgte bilkategori, da vi ikke kan love dig en specifik bilmodel ved forhåndsreservationer, da det helt kommer an på udbud og efterspørgsel på rejsedatoen. Glæd dig til en fantastisk bilrejse, der starter ved Sixt Biludlejning i Tontouta. Husk, at vi altid kan udvide din udlejningspakke, alt efter ønske.
Show more
Godt at vide når du lejer i Tontouta
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Tontouta?
For at leje bil hos SIXT i Tontouta skal du være minimum 23 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Tontouta.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Tontouta?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Tontouta. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,9
Baseret på 12 anmeldelser
Vejen til SIXT
(5,0)
Køretøjet
(5,0)
Ved SIXT-filialen
(5,0)
FAQs om lejemål i Tontouta
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Tontouta?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Tontouta?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Tontouta?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Tontouta

Vis mere