Billeje i Noumea

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Noumea

* Priserne er udregnet den 03.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Noumea Magenta Lufthavn der starter den 10.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Noumea

Sixt Biludlejning i Nouméa

Sixt Biludlejning i Nouméa

Sixt Biludlejning byder dig velkommen til Nouméa i stillehavsperlen Ny Caledonien. Hovedstaden i det franske oversøiske territorium byder på kridhvide sandstrande, varmt badevand, solskinstimer, palmer og en gæstfrihed, som får folk til at vende tilbage år efter år. Hos Sixt Biludlejning Nouméa vil vi meget gerne bidrage til, at du får så meget som muligt ud af dit ophold og din tid, og det gør du selvfølgelig bedst, når du selv klarer transporten ved at vælge en udlejningsbil. Har du lyst til at få det hele med, når du besøger, hvad mange rejsende kalder paradis på jord? Så lej en bil hos Sixt Biludlejning i Nouméa allerede i dag, så bilen holder klar ved din ankomst.Nouméa er en fryd for sanserne, og man kan hurtigt forelske sig i den unikke blanding af fransk og polynesisk kultur, som præger byen. Det gælder især på de små markeder, hvor du kan prøve de lokale egnsretter og shoppe souvenirs til familie og venner derhjemme. Når solen går ned, byder byen på et væld af spændende restauranter, cafeer, barer og klubber, og her er der noget for enhver smag og ethvert budget. Derudover må du selvfølgelig heller ikke snyde dig selv for hverken byens historiske museum, Anse Vata, landets svar på Costa del Sol, eller et besøg ved marinaområdet Port Moselle. Nouméa og Ny Caledonien er ganske enkelt afslapning for krop og sind, nok under fjerne himmelstrøg, men alligevel med en hyggelig og hjemlig følelse samtmed nye indtryk, oplevelser og eventyr rundt om hvert eneste gadehjørne.
Billeje i Nouméa er få skridt væk

Billeje i Nouméa er få skridt væk

Et par valg og klik med musen, og du kan have bestilt din billeje i Nouméa. Du kan nemt reservere den ønskede bilkategori her på siden, men vi er også tilgængelige over telefonen, enten i røret eller via vores app. Vi har flere filialer i Nouméa, så vælg kontoret, der ligger nærmest dit rejsemål, så du undgår for meget pendling. Kategorierne spænder over biltyper som økonomibiler, stationcars samt den terrængående 4x4, som er perfekt, hvis du vil bevæge dig lidt uden for alfarvej i øens smukke natur. Ring eller skriv til os allerede i dag, og så sørger vi for transporten. Vi er en af branchens førende leverandør, når det kommer til udlejningsbiler, og vi leverer udelukkende toptunede biler fra et førsteklasses varesortiment, hvor priserne dog ligger på et niveau, hvor alle kan være med.
Show more
Godt at vide når du lejer i Noumea
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Noumea?
For at leje bil hos SIXT i Noumea skal du være minimum 23 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Noumea.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Noumea?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Noumea. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,3
Baseret på 16 anmeldelser
Overdragelse af køretøj
(5,0)
Ved SIXT-filialen
(4,6)
Vejen til SIXT
(4,4)
FAQs om lejemål i Noumea
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Noumea?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Noumea?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Noumea?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Noumea

Vis mere