Billeje
Ny Caledonien
Oversæt
Ny Caledonien
Ændre personlige oplysninger

Billeje Ny Caledonien: Sixt Rent a Car

Her giver vi dig alletiders tilbud. Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Ny Kaledonien og mød paradiset, som du kun har drømt om. Øriget er fransk oversøisk territorium og ligger på smukkeste vis i Stillehavet, og med Sixt billejei Ny Kaledonien kan du f.eks. leje en bil i hovedstaden Noumea, så du har de bedste forudsætninger for at nå hurtigt rundt på det smukke ørige. Book din udlejningsbil her på hjemmesiden eller grib ud efter telefonen, så du kan tage en snak med os om de mange valgmuligheder, der omfatter en lang række forskelligartede bilkategorier samt dertilhørende ekstra udstyr og services.

Sixt Biludlejning i Ny Kaledonien

Kombinationen af at sætte kursen mod et af de smukke øriger i Stillehavet og leje en bil ved et af verdens største selskaber er den naturlige løsning, hvis du vil have masser af oplevelser med hjem i kufferten. Bilen giver dig friheden til at følge mavefornemmelsen, når dagens rute skal lægges. Du bliver kort sagt super mobil og kan lægge ruterne efter dine personlige interesserer samt vejr og vind. Desuden er Sixt Biludlejning i Ny Kaledonien din vej til udlejningsbiler, der holder en høj standard, og som er forholdsvis nye, når du lejer dem. Du kan derfor roligt sætte dig ind i bilen og besøge paradiset, bid for bid, i din Sixt bil. Ny Kaledonien har et veludbygget vejnet, så der burde ikke være noget, der begrænser dig.

Hvad kan jeg opleve i Ny Kaledonien?

Ny Kaledonien er et lille ørige i Stillehavet, et par tusind kilometer fra Brisbane i Australien. Når du sætter dig ind i din Sixt udlejningsbil i Noumea Lufthavn, kører du ind i drømmeland. Intet mindre. Afstandene er korte, da længden af hovedøen er ca. 500 km. Noumea har en række seværdigheder, som afspejler det maritime, den skønne flora og fauna, det sarte miljø samt Stillehavets særlige karakter. Akvarier, museer, fyrtårne og meget andet venter på dig. Uden for byen kører du langs de palmeklædte strande og hoteller med små strandhytter. Efter svømmeturen i de brusende bølger kan du nyde kulturelle arrangementer som lokale festivaler, musikalske shows samt teaterforestillinger. Du kan endvidere spille golf på de store baner og dyrke et hav af andre sportsgrene og friluftsaktiviteter. Billeje i Ny Kaledonien kan også bringe dig til naturreservater med udflugter til atoller, koralrev og farverige fisk. Ny Kaledonien bør være med i dine kommende rejseplaner, så kontakt Sixt Biludlejning allerede i dag og få styr på lejekontrakten og valg af bilkategori.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice