Billeje
Abuja
Oversæt
Nigeria // Abuja
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Abuja: Sixt biludlejning online booking

Hvis din næste rejse går til fascinerende Nigeria, er der mange gode grunde til at leje en bil ved Sixt Biludlejning i Abuja. Nyd fleksibiliten ved at kunne køre, når det passer dig, og friheden i at kunne køre lige derhen, hvor du har lyst. Du slipper desuden for at skulle trænges med andre på busser og i toge og vente på offentlige transportmidler, som ofte er forsinkede i Abuja. Byen ligger centralt placeret i landet, og Abuja har siden 1991 været Nigerias officielle hovedstad. Denne livlige og farverige storby byder på utallige seværdigheder og uforglemmelige oplevelser, som venter på at blive opdaget af dig. Tag kontakt til Sixt, enten ved at gribe telefonen eller udnytte den online bestillingsformular. Sixt glæder sig til at hjælpe dig med at arrangere ferier eller forretningsrejse i Afrikas Nigeria.

 
 • Abuja International Lufthavn
  Abuja 09
  . Abuja

  Ma. - Sø.08:00 - 18:00
  Helligdag08:00 - 18:00
  Book ved denne station

 • Abuja
  Constitution Avenue
  234-9 Abuja

  Ma. - Sø.07:00 - 18:00
  Helligdag07:00 - 18:00
  Book ved denne station

 • Abuja International Lufthavn

  Sixt Billeje
  Abuja 09
  . Abuja

  Ma. - Sø.08:00 - 18:00
  Helligdag08:00 - 18:00

  24 timers afhentning
  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

 • Abuja

  Sixt Billeje
  Constitution Avenue
  234-9 Abuja

  Ma. - Sø.07:00 - 18:00
  Helligdag07:00 - 18:00

  24 timers afhentning
  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Abuja

I Abuja kan du bl.a. besøge det hyggelige National Arboretum eller køre forbi landets imponerende nationalmoské, som kun er åbent for muslimer. Det er også turen værd at køre til Millennium Park i Maitamadistriktet eller besøge kunsthåndværkerbyen öpcaö i hjertet af Abuja, hvor du kan købe dine souvenirs. Billeje i Abuja gør rejsen rundt i landet meget mere behagelig og fleksibel. Sæt kurs mod nogle af landets dejlige naturområder, bl.a. Aso Rock og Zuma Rock, som tilbyder fremragende fotomuligheder, eller tag turen til nationalparken Chad Basin med et rigt dyreliv. Sixtbilen venter på dig ved ankomsten til Abuja.

Erfarne Sixt er klar med en personlig service

Abuja er et godt sted at leje en bil, da det er en fascinerende by med masser at opdage og udforske. Sixts billeje i Abuja er desuden en pålidelig og prisoverkommelig løsning for rejsen, og eftersom Sixt er et verdenskendt biludlejningsfirma med mange års erfaring, kan du forvente intet mindre end en enestående service. Sixtkontoret i Abuja tilbyder dig et fremragende sortiment af moderne biler, herunder robuste 4x4'er, komfortable økonomibiler, pålidelige stationcars og praktiske varevogne, hvis du skal fragte ting. Skræddersy gerne bestillingen med tilbehør, såsom GPS navigation, tagbagageholder, ubegrænset kilometertal og dækning af flere chauffører. Sixt Biludlejning i Abuja er desuden åbent døgnet rundt, hvilket betyder, at du kan afhente og returnere udlejningsbilen, når det passer dig. Lej bilen allerede i dag hos os og spørg gerne ind til, hvordan du bedst kommer fra ankomststedet til vores kontor og videre ud i Abuja. Sixt ønsker dig en behagelig bilrejse i fascinerende Abuja og omegn.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice