Billeje i Abuja

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vejvisning til Abuja filial

Adresse

Constitution Avenue, 234-9 Abuja, Nigeria
Mere information

Åbningstider

Man - Søn
07:00 - 18:00
Helligdage
07:00 - 18:00

Vores services ved Abuja

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Læg vejen forbi Sixt Biludlejning i Abjua, inden du tager videre ud i Nigerias pulserende hovedstad. Abuja ligger centralt i landet, og udover de mange muligheder for dagsture er byen også et fremragende valg, hvis man ønsker en blanding af moderne storbyferie, grønne områder og traditionel, autentisk kultur. Billeje i Abuja bør føre dig forbi Millennium Park, hvor du kan udforske landets økosystemer i miniformat samt besøge forskellige museer, der fokuserer på afrikansk kultur og kunst. Abjua har lidt af det hele, men den smukke by indbyder ikke kun til målrettede programmer med de største turistattraktioner. Udforsk også gerne på egen hånd, vælg eksempelvis at tage Sixtbilen til det store Wuse marked, hvor du finder både souvenirs til venner og familie, tøj og lokal mad samt den autentiske, nigerianske stemning!
Frihed til at vælge hos Sixt Biludlejning Abuja

Frihed til at vælge hos Sixt Biludlejning Abuja

Når du lejer en bil hos Sixt Biludlejning Abuja, takker du samtidig ja tak til en rejse hvor du selv bestemmer en stor del af programmet. Vi giver dig en bil, der matcher dine behov, og hvad enten du ønsker at tilføje en GPS, autostol eller noget helt tredje, er vi klar til at kigge nærmere på dine ønsker. Billeje i Abuja kunne f.eks. være din chance for at teste vores personbiler og stationcars samt den terrængående kategori, 4x4. Alle vores biler er driftssikre, da de er af nyere dato. Din udlejningsbil kan bookes her på siden eller via vores telefonlinje. Du skal blot finde den ønskede bilkategori, kontor og afhentningstidspunkt.
Show more
Godt at vide når du lejer hos Abuja
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Abuja.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Abuja?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Kan jeg booke et langtidslejemål i Abuja?
Book nemt et langtidslejemål hos Abuja ved at indtaste datoerne for din rejse, samt afhentnings- og afleveringsfilialer.
Show more
Se alle FAQs

Spørgsmål og svar om lejemål hos Abuja

Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Abuja?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Abuja

Vis mere