Billeje i Nigeria

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Steder du kan begynde din rejse i Nigeria

Oplev Nigeria

Sixt Biludlejning i Nigeria

Sixt Biludlejning i Nigeria

Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Nigeria og nyd det livlige afrikanske land med dets mange sprog og kulturer. Sixt biludlejning i Nigeria er bl.a. centreret omkring hovedstaden Lagos, havnebyen Port Harcourt samt i og omkring Abuja, der ligger geografisk godt placeret. Med billeje i Nigeria kan du bl.a. forsyne dig med alt fra komfortable økonomibiler til en kategori som 4x4, der kan klare terrænet og klimaet i det yderst varierede landskab. Sixt Biludlejning bringer dig lige til døren hvor som helst og hvornår som helst. Book allerede i dag over nettet eller telefonen.Når du vælger en fjerntliggende destination som Nigeria, tænker du givetvis over, hvilke færdselsregler der gælder i landet, og her er medarbejderne hos Sixt meget behjælpelige med at sætte dig ind i de forskellige forhold. Groft skitseret kan man sige, at som et moderne samfund svarer færdselsreglerne i Nigeria meget til vores, men man tænker meget på miljøet og mennesker, hvorfor det f.eks. ikke er tilladt at benytte sig af et larmende køretøj i byerne. Ellers har Nigeria højrekørsel, hvorfor det skulle være enkelt for dig at tilpasse dig forholdene i lokalmiljøet. Er du i tvivl om det mindste vedrørende din billeje i Nigeria, så spørg os endelig til råds.Rundt i Nigeria med SixtNår du har hentet udlejningsbilen på det ønskede kontor, er det blot med at sætte krydser. Hvad skal du mon nå at se på din rundtur? Nigeria har oplevet en voldsom udvikling fra at være koloni og stammesamfund til at blive et økonomisk og erhvervsmæssigt vækstcentrum med en tæt befolkning, men har også skullet kæmpe imod korruption, oprørsbevægelser og diverse sygdomme. I dag ankommer du imidlertid til et smukt og velorganiseret land, hvor mange spændende oplevelser venter på dig. Fra Port Harcourt til Lagos oplever du eksempelvis de tropiske strande, som du nærmest kun kan drømme om. Det gælder bl.a. Ibeno Beach og Iisac Boro Garden. Besøg også New Africa Shrine i Lagos med traditionel afrikansk dans og masser af musik. Både den kontinentale havn i Port Harcourt og det økonomiske vækstcentrum i Lagos minder dig, om hvor levende landet er. Kommer du derimod til Abuja Lufthavn eller kører mod nord i din udlejningsbil, får du serveret hele Afrika med dets kulturelle traditioner på et sølvfad. Bjerglandskaberne er eventyragtige, mens ørkenen viser sit sandede ansigt i Yankari eller Kainji National Park. Lej derfor din udlejningsbil gennem Sixt Biludlejning i Nigeria og kom på en fascinerende rejse ud i skønhed og historie fortællinger.
Show more
Godt at vide når du lejer i Nigeria
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Nigeria.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Nigeria?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Kan jeg booke et langtidslejemål i Nigeria?
Uanset om du har planer om at blive i Nigeria eller rejse videre, så er det let at reservere et langtidslejemål. Indtast datoerne for din rejse og afhentnings- og afleveringsfilialer så finder vi et tilbud på langtidslejemål til priser der er til at betale.
Show more
Se alle FAQs

FAQs om lejemål i Nigeria

Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Nigeria?

Udforsk vores biludlejningslokationer Nigeria

Vis mere

Se vores lufthavnslokationer i Nigeria

Vis mere