Billeje i Abuja International Lufthavn

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vejvisning til Abuja International Lufthavn filial

Adresse

Abuja 09, Abuja, Nigeria
Mere information

Åbningstider

Man - Søn
08:00 - 18:00
Helligdage
08:00 - 18:00

Vores services ved Abuja International Lufthavn

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Begynd kør selv ferien hos Sixt Biludlejning i Abuja Intairport (ABV) og udforsk Nigeria. Abuja er beliggende midt i Nigeria og er derfor et fint udgangspunkt for en kør selv ferie. Dette farverige og pulserende land har spændende kultur og historieseværdigheder samt smuk natur, og en rejse i Nigeria er derfor anbefalelsesværdig. Sixt teamet i i Abuja Intairport glæder sig til at give dig bilnøglerne og få dig bag rattet i din moderne og komfortable feriebil.
Naturskønne seværdigheder i Abuja

Naturskønne seværdigheder i Abuja

Med en førsteklasses udlejningsbil fra Sixt Biludlejning i Abuja Intairport kan du tage dagen, som den kommer, og udforske landet i dit helt eget tempo. Gør brug af din Sixt bil for at besøge naturskønne seværdigheder, som er svære at nå med offentlig transport. Besøg f.eks. smukke Usman Dam, fredfyldte National Arboretum eller dejlige Millennium park i Maitamadistriktet. Med Sixt billeje i Abuja Intairport kan du også styre udlejningsbilen mod Opçãoi hjertet af Abuja, hvor du kan finde smukt kunsthåndværk og souvenirs til gode priser. Nyd Nigeria med en kvalitetsbil fra Sixt.
Sixt har drømmebilen og tilbehøret til din bilrejse

Sixt har drømmebilen og tilbehøret til din bilrejse

Sixt tilbyder pålidelige, højkvalitetsbiler ved biludlejningen i Abuja Lufthavn. Med vores overkommelige priser, høje serviceniveau og fremragende udvalgaf kvalitetsbiler hjælper vi dig med at gøre din rejseoplevelse i Nigeria behagelig. Billeje i AbujaIntairport giver mulighed for hurtigt og smidigt at nå rundt i landet, uden at skulle give afkald på komfort og stil. Lej en smart økonomibil, stationcar, 4x4 eller en større varevogn med Sixt i Abuja Lufthavn og bestil ekstraudstyr og yderligere tjenester, hvis du vel at mærke ønsker det. Du kan desuden afhente og returnere udlejningsbilen, når det passer dig takket være Sixt kontorets 24 timers service. Vi gør vores bedste for, at din bilrejse skal blive så behagelig og afslappet som muligt.
Show more
Godt at vide når du lejer hos Abuja International Lufthavn
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Abuja International Lufthavn.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Abuja International Lufthavn?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Kan jeg booke et langtidslejemål i Abuja International Lufthavn?
Book nemt et langtidslejemål hos Abuja International Lufthavn ved at indtaste datoerne for din rejse, samt afhentnings- og afleveringsfilialer.
Show more
Se alle FAQs

Spørgsmål og svar om lejemål hos Abuja International Lufthavn

Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Abuja International Lufthavn?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Abuja International Lufthavn

Vis mere